Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι εικόνες του Σαββίδη με το όπλο στο γήπεδο

Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι εικόνες του Σαββίδη με το όπλο στο γήπεδο Facebook Twitter
4

Τον γύρο του κόσμου μέσα από διεθνή δημοσιεύματα κάνουν οι φωτογραφίες του Ιβάν Σαββίδη με το όπλο στον αγωνιστικό χώρο.

Οι πρωτοφανείς εικόνες με τον οπλοφόρο παράγοντα του ΠΑΟΚ να βρίσκεται μέσα στο γήπεδο με τους μπράβους του αναδημοσιεύονται απ' όλα τα αθλητικά μίντια αλλά και εφημερίδες όπως ο Guardian.

«Αγώνας στην Ελλάδα διεκόπη καθώς ο ιδιοκτήτης εισέβαλε στο γήπεδο με όπλο» γράφει ο Guardian. To δημοσίευμα αναφέρεται σε όλα όσα έγιναν χθες στην Τούμπα και φιλοξενείται στην πρώτη σελίδα της ηλεκτρονικής έκδοσης του Guardian.

Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι εικόνες του Σαββίδη με το όπλο στο γήπεδο Facebook Twitter

«Mε πιστόλι μπήκε στο γήπεδο ο Ιβαν Σαββίδης», γράφει η βρετανική Sun.

Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι εικόνες του Σαββίδη με το όπλο στο γήπεδο Facebook Twitter

Η Washington Post και η New York Times μεταδίδουν επίσης το τηλεγράφημα του πρακτορείου Associated Press στο οποίο αναφέρεται πως ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ εισέβαλε στο γήπεδο με το πιστόλι του και τους σωματοφύλακές του.

Στην Ισπανική Marca ο τίτλος είναι: Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο για να διαμαρτυρηθεί για το ακυρωθέν γκολ στο 90'... με ένα όπλο"!»

Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι εικόνες του Σαββίδη με το όπλο στο γήπεδο Facebook Twitter

Tο gazzetta έχει συγκεντρώσει και άλλα δημοσιεύματα και γράφει πως «Με τον χειρότερο τρόπο διαφημίζεται για ακόμα μια φορά το ποδόσφαιρο της χώρας μας σε όλο τον κόσμο. Τα όσα έγιναν στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ μετά την απόφαση του Κομίνη να ακυρώσει το γκολ του Βαρέλα και στέκονται στην εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στο γήπεδο με όπλο!»

Η «Marca» έχει δεύτερο θέμα στο σάιτ της τα όσα έγιναν στην Τούμπα και γράφει χαρακτηριστικά στον τίτλο της: «Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ εισέβαλε στο γήπεδο για να διαμαρτυρηθεί για γκολ που ακυρώθηκε στο 90 με ένα πιστόλι;». Μάλιστα, μέσα στο κείμενο υπενθυμίζει και τα όσα έγιναν στο ίδιο γήπεδο πριν λίγες μέρες με τον Ολυμπιακό και το αντικείμενο που χτύπησε τον Όσκαρ Γκαρθία. Δεύτερο θέμα και στην «AS» που αναφέρει: «Κατηγορούν τον πρόεδρο ότι εκφόβισε τον διαιτητή με πιστόλι».

Οι εικόνες από την Τούμπα κάνουν τον γύρο της Ευρώπης με τη σερβική ιστοσελίδα Blic να αναφέρει: «Νέο χάος στην Ελλάδα, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ με πιστόλι στον αγωνιστικό χώρο», ενώ η Μozzarsport γράφει: «Στην κορυφή της τρέλας, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ με όπλο στο γήπεδο».

Το «Bleacher Report» αναφέρει: «Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ φαίνεται να έχει όπλο κατά τη διάρκεια της αντιπαράθεσης με τον διαιτητή».

Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι εικόνες του Σαββίδη με το όπλο στο γήπεδο Facebook Twitter
Αθλητισμός
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ