Μεγάλη νίκη της Μπαρτσελόνα στο «El Clasico»

Μεγάλη νίκη της Μπαρτσελόνα στο «El Clasico» Facebook Twitter
0

Με μία επιβλητική εμφάνιση, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, η Μπαρτσελόνα επικράτησε της Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου με 3-0 και αύξησε τη διαφορά από την αντίπαλό της στους 14 βαθμούς.

Για τους «μπλαουγκράνα», οι οποίοι έφτασαν τους 45 βαθμούς και οδηγούν την κούρσα της βαθμολογίας στην Primera Division, σκόραραν οι Σουάρες (54'), Μέσι (64') και Βιδάλ (93').

Οι γηπεδούχοι αγωνίζονταν από το 63' με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Καρβαχάλ.

Όσο αφορά τον αγώνα, η Ρεάλ είχε την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, όμως οι μεγάλες ευκαιρίες ήταν μοιρασμένες.

Στο 39' ο Μέσι έκανε τη σέντρα απ΄τα αριστερά, ο Παουλίνιο πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Νάβας απέκρουσε εντυπωσιακά.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Μαρσέλο έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Μπενζεμά πήρε την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά η μπάλα κατέληξε στο αριστερό δοκάρι του Τερ Στέγκεν.

Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στους φιλοξενούμενους. Στο 54' ο Σουάρες με υπέροχο πλασέ νίκησε τον Νάβας δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του (0-1), ενώ στο 64' ο Μέσι ευστόχησε από τα 11 βήματα στο πέναλτι που κέρδισε η Μπάρτσα από το χέρι του Καρβαχάλ.

Στο 70'ο Μέσι προσπάθησε να διπλασιάσει τα προσωπικά του τέρματα, όμως ο Νάβας απέκρουσε με διπλή προσπάθεια το σουτ που επιχείρησε ο Αργεντινός μέσα από την περιοχή.

Οκτώ λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά του Τερ Στέγκεν να αποκρούσει την προβολή του Μπέιλ από το ύψος της μικρής περιοχής  ενώ στο 82' ο γκολκίπερ της Μπαρτσελόνα έδιωξε σε κόρνερ το κοντινό σουτ του Ράμος.

Το τελικό 0-3 έγινε από τον Βιδάλ με δυνατό δεξί σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα.

Αυτή είναι η 3η συνεχόμενη φορά που η Μπαρτσελόνα κερδίζει μέσα στο γήπεδο της Ρεάλ.

Ρέαλ Μαδρίτης: Νάβας, Καρβαχάλ, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Καζεμίρο (72' Ασένσιο), Κόβατσιτς (72' Μπέιλ), Κρόος, Μόντριτς, Ρονάλντο, Μπενζεμά (66' Νάτσο).

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Ρομπέρτο (91' Βιδάλ), Βερμάλεν, Πικέ, Άλμπα, Μπουσκέτς, Ινιέστα (77' Σεμέντο), Ράκιτιτς, Παουλίνιο (84' Αντρέ Γκόμες), Μέσι, Σουάρες.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM