Το ISIS συνεχίζει τις απειλές για το Παγκόσμιο Κύπελλο: Μετά τους Μέσι και Νεϊμάρ, βάζει στόχο τον Ρονάλντο

Το ISIS συνεχίζει τις απειλές για το Παγκόσμιο Κύπελλο: Μετά τους Μέσι και Νεϊμάρ, βάζει στόχο τον Ρονάλντο Facebook Twitter
0

Μετά τους Λιονέλ Μέσι, Ντιντιέ Ντεσάμπ και Νεϊμάρ, ο επόμενος που μπαίνει στο στόχαστρο του ISIS ενόψει του επικείμενου Μουντιάλ στα γήπεδα της Ρωσίας το καλοκαίρι είναι ο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Τα λόγια μας είναι αυτά που βλέπετε, όχι αυτά που ακούτε. Οπότε, απλώς περιμένετε. Κι εμείς περιμένουμε επίσης...», αναφέρει το μήνυμα των τζιχαντιστών, που συνοδεύεται από νέα αφίσα με τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή στα γόνατα, το πρόσωπό του με μελανιά στο μάτι και πίσω του όρθιο έναν μαχητή του ΙΚ με μαχαίρι στο χέρι. 

Η νέα τρομακτική αφίσα έρχεται να προστεθεί στις αντίστοιχες απειλές που έχουν εξαπολύσει οι τζιχαντιστές τις τελευταίες ημέρες, απέναντι σε μεγάλα ονόματα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. 

Σε πρόσφατη φωτογραφία, που έχει υποστεί επεξεργασία με Photoshop, απεικονίζεται ο Νεϊμάρ να κλαίει πεσμένος στα γόνατα και με τα χέρια του δεμένα και στο έδαφος να κείτεται ήδη νεκρός ο Λιονέλ Μέσι. 

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM