Απεργία της ΓΣΕΕ

Στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος η εθνική πόλο των ανδρών

Στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος η εθνική πόλο των ανδρών Facebook Twitter
1

Με καταπληκτική εμφάνιση τόσο στην άμυνα όσο και την επίθεση, η εθνική πόλο των ανδρών διέλυσε 12-7 το Μαυροβούνιο και εξασφάλισε πανηγυρικά την πρόκριση στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Βουδαπέστης.

Ο πρώτος προημιτελικός του τουρνουά εξελίχθηκε σε παράσταση για ένα ρόλο, με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να κυριαρχεί ολοκληρωτικά.

Η ελληνική ομάδα βρίσκεται στην τετράδα για δεύτερο συνεχόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στον τελικό το βράδυ της Πέμπτης, απέναντι στο νικητή του αποψινού αγώνα μεταξύ της Ουγγαρίας και της Ρωσίας.

Τα οκτάλεπτα (με πρώτο το τυπικά γηπεδούχο Μαυροβούνιο): 0-1, 2-5, 1-4, 4-2.

Αθλητισμός
1

Απεργία της ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ

σχόλια

1 σχόλια