Ο Μάικλ Φελπς θα κολυμπήσει σε αγώνα εναντίον ενός καρχαρία

Ο Μάικλ Φελπς θα κολυμπήσει σε αγώνα εναντίον ενός καρχαρία Facebook Twitter
0

Στην «κούρσα του αιώνα», όπως την αποκαλούν ήδη, θα συμμετέχει ο Μάικλ Φελπς που θα αποφάσισε να συναγωνιστεί στην κολύμβηση έναν καρχαρία.

Σύμφωνα με το Discovery Channel, ο αγώνας θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της «Shark Week» στις 23 Ιουλίου. «Ένας από τους πιο γρήγορους και ικανότερους θηρευτές στον πλανήτη: Καρχαρίας. Ο σπουδαιότερος πρωταθλητής που έχει μπει ποτέ στο νερό: Μάικλ Φελπς. 39 παγκόσμια ρεκόρ. 23 χρυσά μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Κι όμως υπάρχει μια μάχη που δεν έχει κερδίσει ακόμη. Κάτι τόσο μεγαλειώδες που ποτέ κανείς δεν έχει αποπειραθεί ξανά. Ο διασημότερος αθλητής του κόσμου θα τα βάλει με τον πιο ικανό θηρευτή: Φελπς εναντίον Καρχαρία- κι ο αγώνας ξεκινά!», σημειώνεται στην σχετική ανακοίνωση. 

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την φύση του αγώνα, όπως για παράδειγμα κάτω από ποιες συνθήκες θα διεξαχθεί, πώς θα προστατεύεται ο διάσημος κολυμβητής ή πόσο κοντά θα βρίσκεται στον καρχαρία. 

 
Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM