Απεργία της ΓΣΕΕ

Πρίντεζης: Υπέγραψε για 3 χρόνια στον Ολυμπιακό και ξέσπασε σε δάκρυα - ΒΙΝΤΕΟ

Πρίντεζης: Υπέγραψε για 3 χρόνια στον Ολυμπιακό και ξέσπασε σε δάκρυα - ΒΙΝΤΕΟ Facebook Twitter
Andreas Papakonstantinou/ Tourette Photography / SOOC
0

Με την ομάδα της καρδιάς του, τον Ολυμπιακό θα μείνει για 3 ακόμη χρόνια ο Γιώργος Πρίντεζης.

Ο εκ των αρχηγών της ομάδας του Πειραιά έδωσε τα χέρια με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο με τη συνάντηση, παρουσία του ατζέντη του, να διαρκεί 3 ώρες.

Ο ίδιος είχε δηλώσει την επιθυμία του να ανανεώσει με τους "ερυθρόλευκους" αμέσως μετά τη λήξη του πέμπτου τελικού της Α1. Η αγάπη του για τον Ολυμπιακό, τη φανέλα του οποίου πρωτοφόρεσε στα 15 χρόνια του είναι γνωστή, καθώς και επιθυμία του να ολοκληρώσει στο "λιμάνι" την καριέρα του. Αυτό θα πραγματοποιηθεί, όπως φαίνεται αφού το συμβόλαιο που υπέγραψε με τους «ερυθρόλευκους» έχει ισχύ μέχρι τον Ιούνιο του 2020. Οι απολαβές του αγγίζουν τα 1,5 εκατ. ετησίως.

Ο διεθνής πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού δήλωσε, με την έξοδό του από τα γραφεία της Arcadia: «Ναι, ναι! Όλα πήγαν καλά! Θα είμαστε εδώ πέρα! Για άλλα 3 χρόνια!» Ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Αγγελόπουλος, είχε βγει μαζί με τον Πρίντεζη, για να ανακοινώσουν την επίτευξη της συμφωνίας: «Όλα καλά! Έγινε αυτό που έπρεπε να γίνει!» δήλωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Συγκινημένος ο Γιώργος Πρίντεζης είπε εν συνεχεία «Πάρα πολύ όμορφα! Συζητήσαμε πολλά πράγματα. Εσείς στηθήκατε μέσα στον ήλιο. Σας ευχαριστώ που περιμένατε τόση ώρα κατ? αρχάς, 3 ώρες με 30 βαθμούς. Ήταν πολύ όμορφα, κάναμε μια πολύ ωραία κουβέντα. Καταλάβαμε και τα λάθη μας και τι έφταιξε και δεν καταφέραμε να πάρουμε κάποιο τίτλο, αλλά με χαροποίησε πάρα πολύ ο τρόπος που κουβεντιάσαμε άλλη μια φορά. Συμφωνήσαμε σχεδόν κατευθείαν για την επόμενη τριετία ότι θα είμαστε πάλι μαζί! Και για εμένα είναι πολύ μεγάλη χαρά! Αλίμονο! Όπως δείχνει, μάλλον θα τελειώσω την καριέρα μου εδώ». Και κάπου εκεί ετοιμάστηκε να ξεσπάσει σε κλάματα και αιφνιδιαστικά άφησε τους δημοσιογράφους και μπήκε ξανά μέσα στο κτίριο για να μην καταγραφούν τα δάκρυά του.

 

Η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει: «Για πάντα με τον δαφνοστεφανωμένο στο στήθος... Ο Γιώργος Πρίντεζης συναντήθηκε με τους προέδρους του Ολυμπιακού κυρίους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο και συμφώνησαν να μείνει στην ομάδα για τα επόμενα τρία χρόνια».

0

Απεργία της ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ