Χθες έγινε χαμός στο Πανθεσσαλικό, αλλά μόνο τέσσερις συλλήψεις

Χθες έγινε χαμός στο Πανθεσσαλικό, αλλά μόνο τέσσερις συλλήψεις Facebook Twitter
3

 

Χθες έγινε χαμός στο Πανθεσσαλικό, αλλά μόνο τέσσερις συλλήψεις Facebook Twitter

Οι εικόνες της ντροπής με το άγριο ξύλο οπαδών στο Πανθεσσαλικό έκαναν το γύρο της Ελλάδας και όλοι είδαν εκατοντάδες ανθρώπους να βανδαλίζουν τις εγκαταστάσεις και να χτυπιούνται μέσα και έξω από το γήπεδο.

Θα περίμενε κανείς πως τα κρατητήρια θα γέμιζαν, αλλά τελικά γέμισαν τα επείγοντα του νοσοκομείου Βόλου καθώς δεκάδες τραυματίες πήγαν ακόμη και μόνοι τους να ζητήσουν βοήθεια.

Σοβαρότερα τραυματίστηκαν 13 άτομα, εκ των οποίων τρία παραμένουν στο νοσοκομείο Βόλου για νοσηλεία, ενώ έχουν τραυματισθεί και τρεις αστυνομικοί.

Πόσες συλλήψεις έγιναν; 4!

Χθες έγινε χαμός στο Πανθεσσαλικό, αλλά μόνο τέσσερις συλλήψεις Facebook Twitter

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, σε 27 προσαγωγές προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές ενώ από τους προσαχθέντες οι τέσσερις συνελήφθησαν και έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα τέσσερα άτομα που συμμετείχαν στα επεισόδια και αναζητούνται στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 200 περίπου μέτρα από το γήπεδο αστυνομικοί της ασφαλείας Βόλου εντόπισαν σε χωράφι τέσσερα φτυάρια, αξίνες, ξύλινα κονταριά με καρφιά, δυο γκασμάδες και περισσότερους από δέκα σιδηρολοστούς.

Αθλητισμός
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Παρακολουθωντας τις "επικες μαχες"οι οποιες ελαβαν χωρα πανω στην πεζογεφυρα επι ωρα,με τις πολυαριθμες αστυνομικες διμοιριες να παρακολουθουν απο κατω με ...αμεριστο ενδιαφερον τα ...πολιτιστικα τεκταινομενα, μου δημιουργηθηκε μια απορια.Αυτοι οι οποιοι ηταν αρμοδιοι για τον ....εκπληκτικο σχεδιασμο των μετρω ασφαλειας,καθως και ο επι τοπου επικεφαλης των αστυνομικων δυναμεων, θα προαχθουν αμεσως και αριστινδην στον επομενο βαθμο,η θα περιμενουν προς τουτο τις επομενες κρισεις στην Αστυνομια ;Πιτευω οτι το πρωτο θα ηταν σωστοτερο !
Το προβλημα για μενα δεν ειναι στις συλληψεις μιας και ολοι ξερουμε οτι θα εβγαινε,οποιος και αν ειχε συλληφθει,μεσα σε μια μερα.Το θεμα ειναι οτι δε γινεται σε καθε αγωνα να γινεται αυτο. Ειχαν ερθει διμοιριες των ματ απο διαφορες πολεις μονο για το παιχνιδι. Τι θα γινοταν αν χρειάζονταν σε αυτες τις πολεις την ιδια μερα;Οι ΠΑΕ ας παρουν ιδιωτικη φυλαξη για το εσωτερικο του γηπεδου και να ειναι υπευθυνοι για την εσωτερικη ασφαλεια. Οσον αφορα τα επεισοδια εκτος γηπεδου,η αστυνομια εκτελει εντολες ανωθεν υποθετω. Δε ξερω αν για καθε συλληψη (που πρεπει ο συλληφθης να συνοδευεται και απο αστυνομικο αν δε κανω λαθος),εφευγε και ενας αστυνομικος,ποιοι θα εμεναν. Εδω χρειαζονται και πολλοι και με εντολες χωρις να σκεφτονται το πολιτικο κοστος. Εκαναν μια πολη αναστα για το κυπελλο. Τα συμφεροντα πρεπει να εκλειψουν,οχι να αυξηθουν οι συλληψεις