Απεργία της ΓΣΕΕ

ΣΥΡΙΖΑ: Σωστή η απόφαση για τον αποκλεισμό της Β. Παπαχρήστου

ΣΥΡΙΖΑ: Σωστή η απόφαση για τον αποκλεισμό της Β. Παπαχρήστου Facebook Twitter
3

Σε ανακοίνωσή του το γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ για τον αποκλεισμό της Β. Παπαχρήστου από την ελληνική αποστολή των Ολυμπιακών Αγώνων αναφέρει πως η απόφαση για τον αποκλεισμό της αθλήτριας είναι ορθή και αποτελεί μια στοιχειώδη και επιβεβλημένη ενέργεια.

3

Απεργία της ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ

σχόλια

2 σχόλια
Βέβαια! Από δω και πέρα γιά να πηδάμε τριπλούν ή να παίζουμε μπάλα ή ακόμη και στο σκάκι, θα χρειαζόμαστε το νέου τύπου πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων...
Ας πανε να μεινουν οι κυριοι αυτοι σε περιοχες που μαστιζονται απο αλλοδαπους και ας αφησουν το μαρουσι και την εκαλη.Επιδοκιμαζουν την αποφαση που αφορα ελληνιδα που αντιπροσωπευει την χωρας μας για ΕΝΑ γελιο λογο οπως ειναι ενα σχολιο που θα μπορουσε να το κανει οποιοσδηποτε απο εμας.Ντροπη και μαλιστα η λεξη ειναι μικρη για να τους χαρακτηρισει