Το «Lamia Night & Run», η αγαπημένη διοργάνωση για τους κατοίκους της Φθιώτιδας και όχι μόνο, επιστρέφει για τέταρτη χρονιά στους δρόμους της Λαμίας

 

Αποτελούμενη από νυκτερινό αγώνα δρόμου 10 χλμ. και δύο παράλληλους αγώνες 3 χλμ. και 500 μ. (για ΑμΕΑ) αλλά και άλλες παράλληλες εκδηλώσεις, η διοργάνωση ξεκίνησε το 2013 από τους ανθρώπους που σήμερα απαρτίζουν την Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Ερίβωλο Φθία Κοιν.Σ.Επ.» και επαναλήφθηκε το 2014 και το 2016. 

 

Πρόκειται για μια εκδήλωση με μεγάλη απήχηση στους δρομικούς κύκλους σε όλη την Ελλάδα και στην τοπική κοινωνία, ενώ είναι η πρώτη διοργάνωση που χρησιμοποιεί νυχτερινή διαγράμμιση για την κίνηση των αθλητών, λειτουργεί εφαρμογές για κινητά που ενημερώνουν τους πολίτες για τα σημεία ενδιαφέροντος καθώς και λοιπές χρηστικές πληροφορίες. 

 

Μάλιστα οι συγκεκριμένες εφαρμογές έχουν παρουσιαστεί σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Επίσης λειτουργεί γραφείο ενημέρωσης και εγγραφών, αναπτύσσει δίκτυα και εφαρμόζει πρακτικές σύνθετες για τα δεδομένα των εκδηλώσεων στην Ελλάδα.

 

Από τις δράσεις του «Lamia Night & Run» ωφελούνται τοπικά Ιδρύματα κοινωφελούς έργου και οι συμμετέχοντες ΑμΕΑ.

 

Το «Lamia Νight & Run 2017» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Απριλίου 2017 στη Λαμία. Η εκδήλωση περιλαμβάνει τρεις αγώνες νυκτερινούς- τον μεγάλο αγώνα 10 km, τον μικρό αγώνα 4,2 km και τον αγώνα για ΑμΕΑ.

 

Για εγγραφές – πληροφορίες, πατήστε εδώ