«Χάλκινη» η Παπαχρήστου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Βελιγράδι

«Χάλκινη» η Παπαχρήστου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Βελιγράδι Facebook Twitter
5

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Βούλα Παπαχρήστου στο τριπλούν κατά την 2η ημέρα του 34ου Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Βελιγράδι και χάρισε στη χώρα μας το 28ο μετάλλιο στην ιστορία της διοργάνωσης.

Η αθλήτρια του Γιώργου Πομάσκι, στην 3η συμμετοχή της σε ευρωπαϊκό κλειστού, συμμετείχε για 2η φορά σε τελικό και κατάφερε με 14.24μ να πάρει την τρίτη θέση και να κατακτήσει το πρώτο της μετάλλιο στη διοργάνωση.


Νικήτρια ήταν η Γερμανίδα Κριστίν Γκίερις με 14.37μ στην μοναδική έγκυρη προσπάθειά της, επίδοση που αποτελεί κορυφαία εφετινή επίδοση στην Ευρώπη, ενώ το ασημένιο μετάλιο πήρε η Πορτογαλίδα Πατρίτσια Μαμονά με 14.32μ.


Τα άλματα της παπαχρήστου: 14.04μ, 14.20μ, 14.24μ, 14.17μ, Χ, Χ

Η κατάταξη στον τελικό

1. Κριστίν Γκίερις (Γερμανία) 14.37μ

2. Πατρίτσια Μαμονά (Πορτογαλία) 14.32μ

3. Βούλα Παπαχρήστου (Ελλάδα) 14.24μ

4. Άνα Μιχάλσκα Γιαγκάτσιακ (Πολωνία) 14.14μ

5.Άνα Πελετέιρο (Ισπανία) 14.13μ

6.Τζένι Ελμπέ (Γερμανία) 14.12μ

7. Σουζάνα Κόστα (Πορτογαλία) 13.99μ

8. Κριστίνα Μακελά (Φινλανδία) 13.73μ

Αθλητισμός
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Το αν ήταν άσχετοι ή σχετικοί (δε ξέρω σχετικά με τι σχολιάζεις την ασχετοσυνη τους συγκεκριμένα και εάν γνωρίζεις προσωπικώς όλους αυτούς) δεν έχει καμία σχέση με το γεγονός ότι βγήκε φάουλ με τα ρατσιστικα σχολιακια (βλέπε Twitter κλπ).Και πριν βιαστείς να την υπερασπιστείς, ειδικά για το άκρως ρατσιστικο ανεκδοτακι της, επέτρεψε μου να σου θυμίσω ότι δε το είπε μεταξύ φίλων για να σπάσουμε πλάκα και να ανοίξουμε άλλη μια μπύρα, βγήκε να το πει στο Twitter δημόσια. Ε λοιπόν όπως αυτή έχει δικαίωμα να λέει ότι θέλει δημόσια και να φοράει το ταμπελακι του ρατσιστή οικειοθελως, έτσι και ο καθένας μας έχει δικαίωμα να την κράζει και να διαφωνεί μαζί της... Το αν είναι καλή αθλήτρια φιλαράκο δε με ενδιαφέρει και δε με αφορά από τη στιγμή που επανειλημενα έχει αποδείξει ότι εσωτερικά είναι ένα ρατσιστικο σκουπίδι με σάπια και γεμάτη μίσος ψυχή (βλέπε τι παίχτηκε με μαύρη συναθλητρια της). Από εκεί και πέρα μπορεί να κερδίζει όσες διακρίσεις μπορεί και επιθυμεί, αλλά αυτό δε θα την κάνει να "ανέβει" στα μάτια μου ως πλέον αξιόλογος χαρακτήρας ή άνθρωπος επειδή πήρε 2 νίκες. Να στο πω και αλλιώς: δε μας τιμαει σαν χώρα να επιδεικνυουμε και να διαφημίζουμε αθλητές που έχουν εκφράσει παρόμοιες απόψεις. Το ότι είναι καλή αθλήτρια λοιπόν, δεν αναιρεί το γεγονός ότι είναι απαίσιος άνθρωπος...
την κατέκριναν και τη λοιδωρούσαν ορθώς γιατι έχει εκφραστεί ρατσιστικά για συναθλήτριές της και εχει μάλιστα συμπεριφερθεί και αντιαθλητικά σπρώχνοντας μια αθλήτρια από την Αφρική.Το οτι μια αθλήτρια αφρικανικής καταγωγής την πέρασε πώς την κάνει να αισθάνεται; και αυτήν και εσένα που την θαυμάζεις.Η συγκεκριμένη αθλήτρια με τις απόψεις και τις πράξεις της ειναι ντροπή και για την Ελλάδα και για τον παγκόσμιο αθλητισμό.
Herod the Greatδεν ειναι μονο εκείνο το σαχλό ανεκδοτάκι... αλλά και άλλες αντίστοιχες πράξεις και εκφράσεις.ΑΝ τυχόν έχει μετανιώσει και έχει δηλώσει ότι αποποιείται της ρατσιστικής ιδεολογίας, τότε πες το μας να το μάθουμε.