Λευτέρης Πετρούνιας και Άννα Κορακάκη αναδείχθηκαν οι κορυφαίοι αθλητές του 2016

Λευτέρης Πετρούνιας και Άννα Κορακάκη αναδείχθηκαν οι κορυφαίοι αθλητές του 2016 Facebook Twitter
1

Ο Ολυμπιονίκης του Ρίο Ντε Τζανέιρο στους κρίκους της ενόργανης γυμναστικής Λευτέρης Πετρούνιας, αναδείχθηκε από τον ΠΣΑΤ για δεύτερη συνεχόμενη φορά κορυφαίος Έλληνας αθλητής της χρονιάς, ενώ κορυφαία αθλήτρια για το 2016 αναδείχθηκε η Ολυμπιονίκης στη σκοποβολή Άννα Κορακάκη.

Κορυφαία ομάδα της χρονιάς το ιστιοπλοϊκό δίδυμο των Παναγιώτη Μάντη και Παύλου Καγιαλή, που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες και κορυφαίος προπονητής ο Τάσος Κορακάκης.

Τα βραβεία απένειμε τη Δευτέρα ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου που παραδοσιακά τιμά κάθε χρόνο τους Κορυφαίους του Ελληνικού Αθλητισμού, στην καθιερωμένη ετήσια Γιορτή Βράβευσης που διανύει πλέον τον 63ο χρόνο από τη θέσπισή της.


Στη διάρκεια της εκδήλωσης, τιμώνται οι Κορυφαίοι Αθλητές, Αθλήτριες, Ομάδες, Προπονητές, όπως προέκυψαν από τη σχετική ψηφοφορία των αθλητικών συντακτών – μελών του Συνδέσμου, καθώς επίσης προσωπικότητες του Αθλητισμού και της Κοινωνίας, Αθλητές και Αθλήτριες για το Ήθος, την Προσφορά και το Ταλέντο τους.

Λευτέρης Πετρούνιας και Άννα Κορακάκη αναδείχθηκαν οι κορυφαίοι αθλητές του 2016 Facebook Twitter
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος με τους Ολυμπιονίκες του ΡΙΟ 2016 στην ετήσια εκδήλωση του ΠΣΑΤ για την βράβευση των κορυφαίων ελλήνων αθλητών και αθλητριών για το 2016. (ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ)
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM