Ρίο 2016 Παραολυμπιακοί: Ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο

Ρίο 2016 Παραολυμπιακοί: Ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο Facebook Twitter
1

Το 13ο μετάλλιο για την ελληνική αποστολή στο Ρίο είναι γεγονός. Ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης, ο σημαιοφόρος της ελληνικής ομάδας στην τελετή έναρξης των 15ων Παραολυμπιακών Αγώνων, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο ατομικό BC3 μετά την ήττα 8-1 από τον Κορέατη Χο Βον Γεόνγκ.

Αυτό είναι το τέταρτο μετάλλιο του Πολυχρονίδη σε Παραολυμπιακούς Αγώνες, αφού ήταν δεύτερος το 2008 στο Πεκίνο στα ατομικά BC3, πρώτος το 2012 στο Λονδίνο στα ζευγάρια BC3, τρίτος πριν από λίγες ημέρες επίσης στα ζευγάρια BC3 και τώρα δεύτερος στο ατομικό.

Ο πρωταθλητής του μπότσια, που μαζί με τον Σάκη Κωνσταντινίδη στον στίβο είναι οι μοναδικοί Έλληνες αθλητές που έχουν κατακτήσει δύο μετάλλια στην Βραζιλία, έχασε τις τρεις πρώτες περιόδους με 1-0, 2-0 και 5-0 αντίστοιχα, ενώ κατέκτησε την τέταρτη και τελευταία με 1-0.

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια