Τα συγχαρητήρια του πατέρα της Άννας Κορακάκη στους Έλληνες αθλητές

Τα συγχαρητήρια του πατέρα της Άννας Κορακάκη στους Έλληνες αθλητές Facebook Twitter
0

Συγχαρητήριο μήνυμα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, έστειλε στους Έλληνες αθλητές που πήραν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο πατέρας της «χρυσής» Άννας Κορακάκη, Τάσος Κορακάκης.

Το μήνυμα του Τάσου Κορακάκη

«Θέλω να συγχαρώ όλους τους αθλητές που αγωνίστηκαν στο Ρίο για την τιτάνια προσπάθεια τους!!!


Να τους ευχηθώ υγεία και καλή συνέχεια στους επόμενους αγώνες τους. Ο έπαινος ταιριάζει σ' όσους βρίσκονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους!!!

Το πνεύμα του αθλητή έχει μάλλον εκφραστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μέσα από τα λόγια του Θεόδωρου Ρούζβελτ που είπε: Δεν είναι ο κριτής εκείνος που έχει σημασία ούτε εκείνος που επισημαίνει πώς ο δυνατός παραπάτησε ή σε ποιο σημείο θα μπορούσε κάτι να είχε γίνει καλύτερα.

Ο έπαινος ταιριάζει σε όσους βρίσκονται μέσα στο στίβο. Σε 'κείνους που αγωνίζονται γενναία που αποτυγχάνουν και δεν τα καταφέρνουν ξανά και ξανά.

Σε 'κείνους που νιώθουν ενθουσιασμό και αφοσίωση, που στην καλύτερη των περιπτώσεων θα γνωρίσουν στο τέλος τον θρίαμβο του υψηλού επιτεύγματος και που, στην χειρότερη περίπτωση, αν αποτύχουν, τουλάχιστον θα έχουν αποτύχει σε στιγμές μεγάλης τόλμης. Η θέση τους δεν θα είναι ποτέ πια ανάμεσα σε εκείνες τις δειλές ψυχές που δεν γνωρίζουν μήτε τη νίκη μήτε την ήττα».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ