Η στιγμή που η Κατερίνα Στεφανίδη αντιλαμβάνεται πως πήρε το χρυσό μετάλλιο

Η στιγμή που η Κατερίνα Στεφανίδη αντιλαμβάνεται πως πήρε το χρυσό μετάλλιο Facebook Twitter
0

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια Κατερίνα Στεφανίδη έχει μόλις ολοκληρώσει θεαματικά τις προσπάθειες της, έχει τυλιχθεί με την ελληνική σημαία και έχει πλησιάσει στην κερκίδα που βρίσκονται Έλληνες, αλλά και ο προπονητής και σύντροφός της.

Είναι χαμογελαστή και γεμάτη ελπίδα, όμως δεν κοιτάει προς τον στίβο όπου η Αμερικανίδα Σάντι Μόρις ετοιμάζεται να κρίνει τα μετάλλια.

 

Αργότερα, σε ερώτηση δημοσιογράφου της ΕΡΤ γιατί δεν έβλεπε τις προσπάθειες των αντιπάλων της είπε: «Έχω αποφασίσει να μην κοιτάω στα άλματα των αντιπάλων μου».

 

«Όταν έκανε η Σάντι την προσπάθεια πανηγύρισαν όλοι στις κερκίδες και λέω πάει το πέρασε. Μετά ο άνδρας μου πήδηξε μέσα στο στάδιο και δεν είχα καταλάβει τι γίνεται» πρόσθεσε.

 

«Δεν κοιτούσα τις προσπάθειες των άλλων, όμως είναι κάτι που κάνω γενικά φέτος γιατί έχω παρατηρήσει ότι με επηρεάζει. Όχι, τόσο το εάν κάποια περάσει ένα ύψος, αλλά τις λεπτομέρειες του άλματος της. Βέβαια, στην τρίτη προσπάθεια της Μόρις ήταν το χειρότερο που μπορούσε να συμβεί γιατί όλοι πανηγύριζαν και δεν ήξερα τι είχε γίνει,» συμπλήρωσε.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ