Kορυφαίος στον κόσμο ο 17χρονος Καραλής - Νέο ρεκόρ απόψε με 5.55

Kορυφαίος στον κόσμο ο 17χρονος Καραλής - Νέο ρεκόρ απόψε με 5.55 Facebook Twitter
10

Μεγάλη εμφάνιση από τον Εμμανουήλ Καραλή ο οποίος πέρασε τα 5.55μ στο μήτινγκ της Οστράβα στην Τσεχία απόψε, επίδοση που τον έφερε στην κορυφή της παγκόσμιας λίστας όλων των εποχών στην κατηγορία κάτω των 18 ετών.

Ο Εμμανουήλ Καραλής πιστοποιεί συνεχώς ότι είναι το μεγάλο αστέρι του μέλλοντος στο άλμα επί κοντώ, καθώς ο 17χρονος άλτης έγινε κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ για την ηλικία του.

Ο Καραλής που δεν έχει ακόμη κλείσει τα 17 του χρόνια (έχει γεννηθεί στις 20 Οκτωβρίου 1999) πέρασε με την πρώτη προσπάθεια τα 5.15μ, 5.35μ. και με την τρίτη τα 5.55μ.

Ο αθλητής του Βασίλη Μεγαλοοικονόμου έχει περάσει πάνω από τα 5.50μ άλλες δύο φορές φέτος, αλλά στον κλειστό στίβο. Την πρώτη στις 13 Φεβρουαρίου στο ΣΕΦ με 5.53μ και την δεύτερη στο Γιάμπλονετς με 5.54μ στις 5 Μαρτίου.

Ο Εμμανουήλ Καραλής έχει το όριο τόσο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα εφήβων όσο και για το παίδων, τα οποία θα διεξαχθούν τον Ιούλιο σε Μπίντγκος και Τιφλίδα, αντίστοιχα, βάζοντας σοβαρή υποψηφιότητα για μεγάλη διάκριση.

10

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

5 σχόλια
Μπα ; Και αλλος "μελαχροινος" ο οποιος δοξαζει τα ελληνικα χρωματα διεθνως μετα τον Γιαννακη Αντετοκουμπο ;Ελπιζω να εχει ληφθει μεριμνα για "ψυχολογικη στηριξη"στους "ελληναρε"της Χρυσης Αυγης και των ομορων χώρων της...."
Νόμιζω πως τώρα αυτό που λες δε κολλάει πουθένα .Δείχνει ένα μίσος,μία εκδίκηση και μη ουσιαστική γνώση και απλά για να την πούμε σε ένα κομμάτι του πλυθησμού της χώρας.1) Το παιδί έχει έλληνα πατέρα τον Χάρη Καραλή μέγαλο πρωταθλητή παλαιότερα στο 10θλο.2) Ο Αντεντεκούμπο έχει αφρικανούς γονείς , καμία σχέση.3) Ο Αντεντοκούμπο έγινε έλληνας όχι γιατί γεννήθηκε στην Ελλάδα αλλά γιατί είναι καλός μπασκεμπολίστας και για να μπορεί να παίζει στην εθνική. 4) Υπάρχουν πολλοί που έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα και δεν θεωρούνται έλληνες γιατί δεν είναι καλοί σε κάποιο άθλημα ! Πράγμα που δείχνει , ότι δεν φταίνε μόνο τα χρυσά αυγά αλλά και οι υπόλοιποι.Διότι με αυτό το τρόπο ξεχωρίζουν άτομα με ταλέντα και άλλα όχι , αυτό δείχνει ρατσισμό..
@Herod the GreatΚι εγω ,με την σειρα μου,νομιζω οτι γραφεις οτι θελεις.Η,εστω,οτι δεν καταλαβες ουτε κατ'ελαχιστον το πνευμα τοπυ σχολιου μου.Δεν ασχοληθηκα καθολου με τα αξια αυτα παιδια.Τι ιστορικο εχουν ,ποιοι ειναι οι γονεις τους,κλπΜε απασχολει μονον οτι ειναι ελληνες πολιτες.Και οτι ειανι "σκουροι",οπως συνηθως τους χαρακτηριζουν οι ρατσιστες .Στοχος μου ηταν μονον οι αποψεις των νεοναζιστων της Χρυσης Αυγης περι"καθαροητας της φυλης",οι οποιες ειναι πασιγνωστες.Δεν τις κρυβουν αλλωστε.Οπως ειναι γνωστο τοις πασι οτι αυτοι οι νεοναζι παθαινουν σοκ,για να μην πω κατι πολυ χειροτερο,οταν βλεπουν ανθρωπους οι οποιοι τιμουν και δοξαζουν την Ελλαδα ενω ΔΕΝ ειναι "ολολευκοι".Αυτο ηταν το θεμα μου,και μονον αυτο.Ο ρατσισμος τον οποιον προβαλλουν ως "εθνικιστικη σημαια"αυτα τα ανθρωπομορφα οντα οταν επιτιθενται σε καποιους ταλαιπωρους"σκουρους',αλλα τον κανουν "γαργαρα"οταν ο "μη καθαροαιμος"ελληνας ειναι ατομο προβεβλημενο και διασημο.Γαραγαρα.Ουτε μια λεξη.Αν εσυ δεν μπορεις να κατανοησεις αυτα τα ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ και διαβλεπεις "ενα μισος και μια εκδικηση"(...τι ωραια ελληνικα !!)απο μερος μου ".προς ενα κομμαται του πληθυσμου" της χωρας ,τοτε το προβλημα δεν ειναι δικο μου,αλλα δικο σου.Εαν βεβαια διεβλεπες μια περιφρονηση,μια αποστροφη,και μια αηδια απο μερος μου προς αυτους τους κατ'ονομα μονον "ανθρωπους",τοτε δεν θα σε διορθωνα ουτε κατα μια λεξη.
Αυτό που λες * Λαμπρος Κοντος* ό,τι "Δεν ασχοληθηκα καθολου με τα αξια αυτα παιδια.Τι ιστορικο εχουν ,ποιοι ειναι οι γονεις τους,κλ . "Αναδεικνύει το μεγαλείο της άγνοια σου , πρέπει να διαβάσεις ξανά το 3) και 4) που έγραψα.Για να καταλάβεις πολύ απλά, ότι διαχωρισμούς, δεν κάνουν μόνο τα χρυσά αυγά..
@Herod thw GreatΠοια "χρυσα αυγα","χρυσε" μου !Ποιο"μεγαλειο της αγνοιας",λεβεντη μου !Κανε μια προσπαθεια να καταλαβεις οτι πανω απο την περπτωσιολογια υπαρχει η προσεγγιση στο γενικο φαινομενο του ρατσισμου .Οπου απο την μια υπαρχουν"λευκοι ελληναρες"και απο την αλλη "σκουρα μιασματα"!Αυτο ειναι το θεμα φιλε μου,οχι αν ο ενας ηταν απο πατερα ελληνα και ο αλλος οχι .Οσο για το τι προσδιοριζει την "ελληνικη ταυτοτητα"ενος εκαστου προφανως και δεν ειναι αν ο...μπαμπας ,ο παππους η ο ...θειος του ηταν ελληνες.Το ποιος ειναι ελληνας το προσδιορισε ,αλλωστε,σαφεστατα ο στρατηγος Μακρυγιαννης λεγοντας οτι :"Ελληνας ειναι οποιος νογαται ελληνικα".Και οποιος "νογαται ελληνικα" προφανως και δεν μπορει να εχει την παραμικρη σχεση με τον ρατσισμο.Και οποιος αυτοπροσδιοριζεται ως κοινωνος καισυνεχιστης του αρχαιου ελληνικου πολιτισμου καλυπτεται πληρως απο τον παραπανω ορισμο.
Ειλικρινά συγχαρητήρια στο παιδί. Αλλά επειδή πολλά ακούγονται τελευταία για ντόπινγκ γενικά δυστικός στον αθλητισμό , δεν ξέρω κατά πόσο μπορώ να κρίνω αυτήν την νίκη . Αλλά και πάλι συγχαρητήρια αν αυτό είναι αποτέλεσμασκληρής προπόνησης.