ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Ξέσπασμα Μάγδας Φύσσα για το Ρουπακιά: Eίναι κατ' ομολογία δολοφόνος - Γιατί να βγει έξω;

Ξέσπασμα Μάγδας Φύσσα για το Ρουπακιά: Eίναι κατ' ομολογία δολοφόνος - Γιατί να βγει έξω; Facebook Twitter
ΑΠΕ ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
5

Οργισμένη είναι η μητέρα του Παύλου Φύσσα, η οποία μίλησε στο Mega μία ημέρα μετά την είδηση της αποφυλάκισης του δολοφόνου του παιδιού της, Γιώργου Ρουπακιά. Η ίδια δηλώνει πως νιώθει προδομένη γιατί επί 2,5 χρόνια δικαστές και πολιτικοί δεν κατάφεραν να αποδώσουν δικαιοσύνη για τη στυγερή δολοφονία.

"Κανείς δεν περίμενε ότι θα πέρναγαν 30 μήνες και δεν θα είχε γίνει τίποτα. Κανείς μας δεν περίμενε κάτι τέτοιο. Και κανείς δεν ρωτάει πώς αντέχουμε όλοι εμείς εκεί 30 μήνες. Πώς αντέχουμε και πόσο ακόμα θα μας πάρει αυτό το πράγμα. Πρέπει κάποια στιγμή να σκύψουν το κεφάλι και να το δουν με σοβαρότητα. Να την δουν ότι είναι μία δίκη του αιώνα. Ότι δεν είναι μία απλή δίκη. Ο ίδιος είναι κατ' ομολογία δολοφόνος. Για ποιο λόγο βγαίνει, δεν μπορώ να καταλάβω. Ας μου εξηγήσει κάποιος αυτούς τους νόμους. Πώς εδραιώθηκαν αυτοί οι νόμοι και υπάρχουν; Όταν είναι κατ' ομολογία δολοφόνος και θα βγει σε λίγο, για ποιο λόγο να βγει", λέει η Μάγδα Φύσσα.

Επιπλέον ζητάει με επιτακτικό τρόπο να αποδοθεί επιτέλους δικαιοσύνη και αναφέρει χαρακτηριστικά "Να σκύψουν το κεφάλι τους, απλά να δούνε, οι αρμόδιοι αυτοί που έχουν σχέση με αυτά, ποιοι είναι, πάνω απ' όλα αυτό, να δώσουν άδειες, να μπορεί να συνεχιστεί η δίκη, δεν γίνεται να παραμείνει έτσι αυτό. Πρέπει να συνεχιστεί, τουλάχιστον τώρα, να κάνουν κάτι, δεν ξέρω ποιος είναι υπεύθυνος για όλα αυτά, αλλά θα έπρεπε να το δουν λίγο διαφορετικά", τονίζει.

Ελλάδα
5

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάλος στην Τουρκία από την ελληνική σημαία πάνω στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» στον Βοσπορο

Ελλάδα / Τούρκοι ενοχλήθηκαν από την υψωμένη ελληνική σημαία στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» που είχε δέσει στον Βόσπορο

Η φρεγάτα «Θεμιστοκλής» κατέπλευσε στο τουρκικό λιμάνι του ακρωτηρίου Σαράιμπουρνου, μαζί με την τουρκική φρεγάτα «Yavuz» και το γαλλικό πετρελαιοφόρο «Somme»
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Στις ειδήσεις γιατί το θέμα αποφυλακιση ρουπάκια έπαιξε μένα 5λεπτο ρεπορτάζ σε μερικά κανάλια δεν αναφέρθηκαν καθόλου απορία τοχω έχετε ξανακουσει δολοφόνο ν πηγαίνει σπίτι του υποκινουμενα όλα ότι θέλουν μας πασαρουν
Τι να πεις φίλε atman... χωρίς λειτουργική και ανεξάρτητη Δικαιοσύνη δεν υπάρχει κράτος. Μόνο από μεμονωμένες ενέργειες τύπου Σαρτζετάκη έχει να φοβάται το δεξιό (και εσχάτως και το αριστερό) παρακράτος.