Τα συγκινητικά μηνύματα των διασήμων για τον Παντελίδη

Τα συγκινητικά μηνύματα των διασήμων για τον Παντελίδη Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
2

Καλλιτέχνες και επώνυμοι φίλοι του Παντελή Παντελίδη δηλώνουν συγκλονισμένοι από τον τραγικό θάνατό του και εκφράζουν τη θλίψη και τη συμπαράσταση τους στην οικογένεια του μέσω των ΜΜΕ και των προσωπικών τους λογαριασμών στα social media.

Καρράς: «Αφήστε με, έχασα το παιδί μου»

«Αφήστε με, έφυγε ο γιος μου, έφυγε το παιδί μου», είπε ο Βασίλης Καρράς στους δημοσιογράφους όταν επικοινώνησαν μαζί του, μετά την τραγική είδηση.

Η σελίδα του νυχτερινού μαγαζιού Teatro όπου θα εμφανιζόταν ο Παντελής Παντελίδης μαζί με την Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη άλλαξε την αφίσα του σχήματος με μία μαύρη εικόνα, με την Δέσποινα Βανδή να κάνει το ίδιο στο εξώφυλλο του επίσημου λογαριασμού της στο facebook. Μάλιστα, τόσο η πρεμιέρα, όσο και συνολικά το συγκεκριμένο σχήμα στο νυχτερινό κέντρο της παραλιακής, ακυρώνονται.

Τα συγκινητικά μηνύματα των διασήμων για τον Παντελίδη Facebook Twitter
Τα συγκινητικά μηνύματα των διασήμων για τον Παντελίδη Facebook Twitter

Πλούταρχος: «Ήρθε, έκανε ταραχή κι έφυγε».

Σοκαρισμένος ο Γιάννης Πλούταρχος, που είχε συνεργαστεί με τον Παντελίδη, μιλώντας στον ΑΝΤ1 δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω. Τι να πω ρε παιδιά; Ήρθε, έκανε ταραχή κι έφυγε. Ξέρω τι παιδί ήταν, χρυσό παιδί, είχα συνεργαστεί μαζί του και ξέρω. Είμαι συγκλονισμένος, δεν έχω λόγια. Είμαι ταραγμένος, ήταν καλός τραγουδιστής».

Xάρης Βαρθακούρης: «Γιατί η ζωή να στα δίνει όλα σε μια νύχτα και να στα παίρνει όλα ένα πρωί;»

Ο γιος του Γιάννη Πάριου και επίσης τραγουδιστής Χάρης Βαρθακούρης έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα στο twitter:

Κώστας Κατσουράνης: «Μόνιμη παρέα μας στην Εθνική ομάδα»

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο τον Παντελή Παντελίδη λέγοντας πως τα τραγούδια του συντρόφευαν τα ταξίδια της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον άδικο χαμό του Παντελή Παντελίδη εξέδωσε και η ΠΑΕ ΑΕΚ, ομάδα της οποίας ήταν φανατικός οπαδός.

Η ανακοίνωση των «κιτρινόμαυρων» αναφέρει:

«Η ΑΕΚ ΠΑΕ εκφράζει τη θλίψη της για τον άδικο χαμό του Παντελή Παντελίδη και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Υπήρξες φίλος της ομάδας μας, ήσουν μαζί μας στους αγώνες της, πανηγύριζες τις επιτυχίες της, πονούσες στις ήττες της, θα σε θυμόμαστε για πάντα. Καλό σου ταξίδι μέχρι τον Παράδεισο».

Πάνος Κιάμος: «Με τα τραγούδια σου Παντελή θα είσαι πάντα μαζί μας»

Και ο τραγουδιστής Πάνος Κιάμος εξέφρασε την οδύνη του για την απώλεια του τραγουδιστή.

"Είναι πάντα σοκαριστική η είδηση του χαμού ενός νέου ανθρώπου! Ένας τέτοιος νέος και καταξιωμένος συνάδελφός μου ο Παντ...

Δημοσιεύτηκε από Panos Kiamos OfficialPage στις Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2016

Γιώργος Νταλάρας: «Έφυγε σήμερα ένα νέο παιδί μ' ένα τρόπο άδικο, φρικτό»

Έφυγε σήμερα ένα νέο παιδί μ' ένα τρόπο άδικο, φρικτό και τραγικό. Ένα παιδί εντελώς αυτοδημιούργητο, που στηρίχθηκε μό...

Δημοσιεύτηκε από Γιώργος Νταλάρας στις Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2016

Stan: «Δεν μπορώ να το πιστέψω»

Με μία ανάρτηση στο faceboοk ο ποπ τραγουδιστής Stan (Στράτος Αντιπαριώτης) εξέφρασε τη βαθιά του θλίψη και αποκάλυψε ότι μίλησε μαζί του πριν από μερικές μέρες.

Δεν μπορω να το πιστέψω .Δεν θελω . Πριν απο λίγες μέρες μιλούσαμε στο τηλέφωνο. Μου έδινες και σου έδινα κουράγιο. Ση...

Δημοσιεύτηκε από STAN - Stratos Antipariotis Official στις Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2016

«Είναι κρίμα να χάνονται νέοι άνθρωποι στην άσφαλτο...», έγραψε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στο facebook λίγο μετά την είδηση του θανάτου του Παντελή Παντελίδη, ανεβάζοντας τον «Κουρσάρο».

Είναι κρίμα να χάνονται νέοι άνθρωποι στην άσφαλτο...

Δημοσιεύτηκε από Vasilis Papakonstantinou στις Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2016
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM