300 χιλιάδες προσκύνησαν το λείψανο της Αγ. Βαρβάρας

300 χιλιάδες προσκύνησαν το λείψανο της Αγ. Βαρβάρας Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
5

Τουλάχιστον 300 χιλιάδες άνθρωποι υπολογίζεται ότι έχουν προσκυνήσει ως τώρα, οκτώ ημέρες μετά την έλευση του σκηνώματος,  το λείψανο της Αγίας Βαρβάρας που εκτίθεται στον δήμο Αγίας Βαρβάρας.

Η μεγάλη προσέλευση οδήγησε την Αποστολική Διακονία σε αλλαγή των αρχικών σχεδιασμών για άνοιγμα του ναού από τις 09:00 έως τις 21:00 και πλέον ο ναός ανοίγει από τις 06:30 το πρωί και κλείνει όταν φύγει και ο τελευταίος προσκυνητής.

Σήμερα το απόγευμα στις 19:00 τελείται παράκληση για τους εργαζομένους της Ιεράς Συνόδου, της Αποστολικής Διακονίας και των Οικονομικών Υπηρεσιών της Εκκλησίας της Ελλάδος ενώ χθες, πολυμελής αντιπροσωπεία αξιωματικών του Πυροβολικού, του οποίου η Αγία είναι προστάτιδα, εκκλησιάστηκε, με τους υπόλοιπους πιστούς που συνέρρεαν στο ναό της Αγίας Βαρβάρας.

5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ελλάδα / Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ανάμεσα στις τρομοκρατικές ενέργειες που τους αποδίδονται είναι και η αποστολή του παγιδευμένου με εκρηκτικά φακέλου στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης τον Φεβρουάριο
NEWSROOM
Μενδώνη για Νίσυρο: Ο αρχαιοφύλακας τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων από την πρώτη καταγγελία

Ελλάδα / Μενδώνη για Νίσυρο: Ο αρχαιοφύλακας τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων από την πρώτη καταγγελία

«Διαβάζω ότι υπήρχαν καταγγελίες, ότι δεν τις έλαβε κανείς υπόψη και λοιπά. Αυτοί οι οποίοι τα γράφουν θα βρεθούν στα ποινικά και στα αστικά δικαστήρια από μένα», ξεκαθαρίζει η υπουργός
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Αφελείς, ευκολόπιστοι...που αρνούνται να καταλάβουν οτι δέν υπάρχει ελπίδα για ένα παιδάκι με γλιοβλάστομα, που πρέπει να συνειδητοποιήσουν επιτέλους οτι το παιδί ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ...οτι πέντε κόκκαλα δέν μπορούν να το σώσουν, ούτε να δώσουν ελπίδα (έστω μάταιη, έστω απελπισμένη, αχνή, φευγαλέα, μηδαμινή) στη μάνα που πρέπει επιτέλους να καταλάβει, να αποδεχτεί, να συνειδητοποιήσει, να λογικευθεί, να προσγειωθεί στην πραγματικότητα, στον ρεαλισμό, να σκεφτεί ψύχραιμα, σωστά, καθαρά, επιστημονικά, τετράγωνα, μακρυά απο δυσιδαιμονίες, προλήψεις, παράλογες υποσχέσεις, όνειρα, παραμύθια......και να πάρει επιτέλους μιά απόφαση σωστή και προσγειωμένη, ανθρωπιστική, σωστή κι ωφέλιμη (για την ίδια, το παιδί της, την ασφαλιστική της εταιρία, το κοινωνικό σύνολο, το κρεββάτι στην εντατική που περιμένει να αδειάσει) όπως την ευθανασία !
Αν το παιδί σου εσένα χτύπα ξύλο αποκτήσει γλοιοβλάστωμα, μπορείς να του κάνεις ευθανασία για να μην πληρώνει η καημένη η ασφαλιστική εταιρία και νιώθεις τύψεις.Άσε όμως αυτούς που το βιώνουν να το αντιμετωπίζουν όπως θέλουν, είτε επιστημονικά είτε προσκυνώντας λείψανα.Η ανοησία έχει και τα όριά της.
Καλή μπίζνα για την Εκκλησία ΑΕ.. πουλάμε αέρα με την υπόσχεση μιας καλύτερης ζωής (μεταθανάτιας ή της παρούσης), κάτι σαν τα καζίνο. Άντε και στη περιφορά του Παΐσιου που είναι και φρέσκα τα (άγια) λείψανα του..