Αιχμές Ιερώνυμου μετά το προσκύνημα στην Αγ. Βαρβάρα

Αιχμές Ιερώνυμου μετά το προσκύνημα στην Αγ. Βαρβάρα Facebook Twitter
4

Το λείψανο της Αγίας Βαρβάρας προσκύνησε νωρίτερα ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος αφήνοντας αιχμές στις δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά, για τα σχόλια που ακούστηκαν για την υποδοχή και το χειρισμό της υπόθεσης του λειψάνου.

«Αυτοί είναι άνθρωποι των λόγων. Τα λόγια, όμως κούρασαν και έφτασαν τον τόπο σε αυτή την κατάσταση. Χρειαζόμαστε λόγο και όχι λόγια»., σημείωσε χαρακτηριστικά ο αρχιεπίσκοπος προσθέτοντας ότι για το θέμα «θα μιλήσει η Ιστορία».

«Δεν θέλω να σχολιάσω. Όλα αυτά τα αφήνω να περάσουν απαρατήρητα. Θα μιλήσει η Ιστορία» είπε επίσης.

4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Δεν ξερω για τα λειψανα,αλλα αν κατηγορει τον Φιλη,τοτε ειμαι μαζι του.Ο ανθρωπος επι χρονια διευθυντης της κομματικης εφημεριδας του συριζα,εγινε ετσι βουλευτης και τωρα ειναι επικριτης των παντων.Η πλακα ειναι οτι ο,τι στηλιτευε πριν,τωρα το δεχεται ως καλο,αφου το κανει το...κομμα.Οποιος διαβαζε τα αρθρα του στην εφημεριδα-και γενικοτερα την ςφημεριδα-και βλεπει τις δηλωσεις του τωρα θα δει εναν ανθρωπο παλαιοκομματικο,φανατικο και ιδεοληπτικο.Και οποιος τον εβλεπε και στα πανελ,μπορουσε ευκολα να δει ποσο χυδαιος και απρεπης ηταν απεναντι σε συνομιλητες του.Ο κυριος αυτος,να δωσω ακομα ενα παραδειγμα,ηταν ο πρωτος του συριζα που κατηγορησε τους λιμενικους οτι δεν εκαναν καλα την δουλεια τους στην τραγωδια στο Φαρμακονησι!!! και μετα βγηκε και ο Δριτσας-νυν υφυπουργος ναυτιλιας...-και συμφωνησε!!!!Ασχετα που τωρα βγαινει ο Δριστας και λεει οτι δεν το ειπε ποτε...Μωροι τω (αριστερω) πνευματι....