Ποιά στέκια των Εξαρχείων είχε “σημαδέψει” η Χ.Α.

Ποιά στέκια των Εξαρχείων είχε “σημαδέψει” η Χ.Α. Facebook Twitter
3

 

18 στόχους στα Εξάρχεια είχε “σημαδέψει” η Χρυσή Αυγή, σύμφωνα με μέρος του προανακριτικού υλικού που περιλαμβάνεται στη δικογραφία και δημοσιεύει σήμερα το “Έθνος”. Η εφημερίδα σημειώνει ότι στον υπολογιστή του Ηλία Κασιδιάρη βρέθηκε χάρτης των Εξαρχειών όπου φέρεται να είχε σημειώσει ο ίδιος τους “στόχους”, μεταξύ αυτών, κόμματα, το Στέκι Μεταναστών, καφετέριες αλλά και ο σύνδεσμος των οπαδών της ΑΕΚ.

Συγκέντρωση στόχων υπάρχει στο χάρτη στις περιοχές γύρω από την οδό Τζαβέλλα όπου δολοφονήθηκε ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος, ενώ σημειωμένα ήταν επίσης τα κτίρια του εκδοτικού οίκου ΚΨΜ, του Nosostros και του Αστυνομικού Τμήματος Εξαρχείων. Ως στόχοι είχαν επίσης σημειωθεί το Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα, το στέκι μεταναστών στην οδό Θεμιστοκλέους, το στέκι Ηλιοτρόπιο, και η "Αρχειοθήκη".

Στον χάρτη έχουν “υπογραμμιστεί” επίσης με διαφορετικό χρώμα, το Πολυτεχνείο, το Μουσείο, το Χημείο, η Νομική και ο ευρύτερος χώρος γύρω από την Πρυτανεία αλλά και τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη.

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Δεν νομίζω να ήταν στόχοι. Ακόμη και με την ελάχιστη αυτογνωσία που διαθέτουν, τους ήταν πιστεύω έυκολο να καταλάβουν ότι τα συγκεκριμένα μέρη θα μπορούσαν κάλλιστα να αποτελούν τα σημεία "δεν περνάω απ'έξω ούτε με νταλίκα", αλλά σίγουρα όχι τα σημεία-στόχοι (θα γελούσε και το παρδαλό κατσίκι).Ακόμη κι έτσι να είναι όμως, είναι εντελώς ρεζιλίκι η φάση (άκου στόχος ο σύνδεσμος της αεκ!).Και περεμπιπτόντως, μήπως τώρα θα έπρεπε να επανεξεταστεί η υπόθεση της επίθεσης στο στέκι μεταναστών;