Ξυλοδαρμό από τους ελεγκτές του Μετρό, καταγγέλλει πολίτης στην Εφημερίδα των Συντακτών. Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο πολίτης καταγγέλλει ότι όλα ξεκίνησαν με ένα εισιτήριο, που το σημάδι της επικύρωση του στο μηχάνημα δεν ήταν ευκρινές , και με έναν ελεγκτή που θεώρησε ότι το εισιτήριο  δεν είχε "χτυπηθεί".

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, την Τρίτη στις 22 Οκτωβρίου οι ελεγκτές συμπεριφέρθηκαν απαξιωτικά και υβριστικά στην Φωτεινή Μερκούρη, αμφισβητώντας ότι επικύρωσε το εισιτήριο της. Το περιστατικό έλαβε χώρα στον σταθμό της Αττικής.

 

Εκείνη πήρε στο τηλέφωνο το σύζυγό της, ο οποίος καταγγέλλει ότι μόλις έφτασε εκεί και ζήτησε το λόγο από τους ελεγκτές για τη συμπεριφορά τους, εκείνοι  τον άρπαξαν από τα χέρια και με μια κίνηση τον χτύπησαν στο κεφάλι.

 

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Μαυρατζάκης, δήλωσε ότι ήρθαν από πίσω του 5 άτομα και άρχισαν να τον χτυπάνε με μπουνιές και κλοτσιές στο κεφάλι και στο σώμα, μέχρι τη στιγμή που ο αστυνομικός που βρισκόταν  στο σημείο έσπευσε να τον προστατέψει.

 

Κατά τον ίδιο, ο ελεγκτής απειλούσε κρατώντας ένα χαρτοκόπτη και φώναζε "θα σε σκοτώσω", ενώ τράβηξε τη γυναίκα του από τα μαλλιά.

 

Η «περιπέτεια» άφησε στον καταγγέλλοντα τριπλό σκίσιμο στο κεφάλι και μώλωπες στα πλευρά από μπουνιές και κλοτσιές.

 

Η άποψη της εταιρείας είναι ότι ο Γιώργος Μαυρατζάκης εισέβαλε στο χώρο όπου βρίσκονταν ο ελεγκτής και τον χτύπησε, ενώ , για τις μπουνιές και τις κλοτσιές που δέχτηκε στο κεφάλι και στα πλευρά από τους ελεγκτές δηλώνει άγνοια.

 

Η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες, καθώς έχουν υποβληθεί μηνύσεις εκατέρωθεν.

 

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr