«Μας πρότεινε σεξ με 2χρονο κοριτσάκι»

«Μας πρότεινε σεξ με 2χρονο κοριτσάκι» Facebook Twitter
16

Λεπτομέρειες για τη δράση του παιδοφιλικού κυκλώματος στο οποίο εμφανίζεται αναμεμειγμένη και η 52χρονη ελληνίδα καθηγήτρια, περιγράφει ο δημοσιογράφος της ολλανδικής τηλεοπτικής εκπομπής που οδήγησε την αστυνομία στην εξάρθρωση του κυκλώματος.

Η 52χρονη, με την οποία ήρθε σε επαφή δημοσιογράφος της εκπομπής, τη συμβούλεψε, όπως λέει ο Αλμπέρτο Στέχμαν στο "Έθνος της Κυριακής", να κρύψει τα παιδοφιλικά αισθήματά της για να έρθει σε επαφή με ένα παιδί και της πρότεινε να εργαστεί ως baby sitter ή ως δασκάλα ξένων γλωσσών. Έφτασε μάλιστα στο σημείο να "προσφέρει" ένα 2χρονο παιδί για babysitting και σεξουαλικές πράξεις.

Μάλιστα, της είπε ότι θα μπορούσε να προχωρήσει και σε σεξουαλικές πράξεις με το δίχρονο παιδί και της συνέστησε την ώρα του μπάνιου, αφού το κοριτσάκι είναι πολύ μικρό για να το θυμάται αργότερα.

Ο δημοσιογράφος δηλώνει εξαιρετικά ευγνώμων που εξαρθρώθηκε το κύκλωμα και που η αστυνομία πήρε στα σοβαρά τις καταγγελίες.  "Σοκαρίστηκα που αυτή η κυρία μας προσέφερε ένα δίχρονο παιδί για να κάνουμε σεξ μαζί του. Αυτές είναι σκανδαλώδεις υποθέσεις. Είμαι χαρούμενος που η αστυνομία πήρε την πληροφορία και την έρευνα στα σοβαρά, συλλαμβάνοντας αυτή τη γυναίκα", υπογραμμίζει.

Υπενθυμίζεται ότι η 52χρονη καθηγήτρια που έχει φροντιστήριο στο κέντρο της Αθήνας συνελήφθη τη Δευτέρα. Στο Έθνος δήλωσε ότι  είναι θεραπεύτρια ψυχικής υγείας - διπλωματούχος υπνοθεραπεύτρια και πως τάσσεται ενάντια σε κάθε σεξουαλική κακοποίηση, παρενόχληση και πορνογραφία ανηλίκων. Στην απολογία της αρνήθηκε τα πάντα.

Ελλάδα
16

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM

σχόλια

14 σχόλια
Αυτό που με ταράζει τόσο πολύ στις περιπτώσεις παιδοφιλίας (πέρα από τις ίδιες τις πράξεις που είναι έτσι κι αλλιώς ανατριχιαστικές), είναι η γνώση ότι ο παιδόφιλος αυτό που είναι και κάνει το βιώνει σε μεγάλο βαθμό ως την "αλήθεια" του. Ως τη σεξουαλική του ταυτότητα.Δεν θα καταλάβω ποτέ (ούτε και θέλω) το πώς θα μπορούσε κανείς να βλέπει σεξουαλικά ένα παιδί. Καταλαβαίνω όμως, ότι στον μέσο άνθρωπο, όσο και να καταπιέσεις τη σεξουαλικότητα του, σπάνια θα "συμμορφωθεί". Σκεφτείτε, αν σας έλεγαν ότι είναι παράνομο να ξανακάνετε σεξ στη ζωή σας, πόσο πιθανό θα ήταν να σταματήσετε όντως να θέλετε και να επιδιώκετε με κάποιο τρόπο να κάνετε σεξ; Ως ένα βαθμό, αυτό βιώνει και ο παιδόφιλος. Φυσικά ξέρω, δεν είναι το ίδιο. Η παιδεραστία είναι μια βαθιά ανήθικη και βίαιη πράξη - όμως είναι αναμενόμενο ένας παιδόφιλος μέσα στο μυαλό του να βρίσκει χίλιες δικαιολογίες και τρόπους εκλογίκευσης.Δεν ήμουν και δε θα γίνω ποτέ υπέρ της θανατικής ποινής. Ούτε και υπέρ των βασανιστηρίων (αν και κάποιες φορές πραγματικά έρχομαι στα όρια μου). Δεν είμαι υπέρ ενός συστήματος απονομής δικαιοσύνης που εκδικείται ανθρώπους - ακόμα και τους πιο ποταπούς κατά τη δική μου ηθική. Δε θέλω να δω τους παιδεραστές να θανατώνονται αργά και βασανιστικά - τι θα προσέφερε αυτό; θα αναιρούσε τις πράξεις που έχουν ήδη κάνει; Θέλω όμως να γίνει κατανοητό ότι έναν άνθρωπο που το έγκλημά του έχει ως αιτία ένα τόσο θεμελιώδες κομμάτι της προσωπικότητας του όσο η σεξουαλικότητα, τον φυλακίζεις ισόβια, κάτω από αυστηρότατες συνθήκες, δεν του δίνεις ποτέ άδεια, δεν του δίνεις ποτέ χάρη, δεν του επιτρέπεις ούτε ένα ψήγμα ζωής έξω από τη φυλακή μέχρι να πεθάνει. Όχι για να τον τιμωρήσεις, αλλά για να προστατέψεις τους υπόλοιπους ανθρώπους από αυτόν.Αν ήξερα ότι αυτό συμβαίνει στην Ελλάδα, θα ήμουν ήσυχη. Τώρα δεν είμαι. Τώρα θέλω να πάρω ένα όπλο και να καθαρίζω παιδεραστές. Τώρα αποκτηνώνομαι κι εγώ μαζί τους.
Αυτή (λένε) είχε γράψει και μανιφέστο, επηρεασμένη σαφώς από τον Μέγα Ανατολικό, για την σεξουαλικότητα και το δικαίωμα των παιδιών σε σεξουαλικές πράξεις, με την συναίνεσή τους φυσικά... Να υποθέσω δηλαδή ότι, το δίχρονο που θα "πάσαρε" θα συναινούσε; (Δεν θα βρίσω εδώ, μέσα μου όμως δεν μπορώ να το αποφύγω. Πιο εύκολα συγχωρείς το φόνο ρε.)
Ισόβια σε ειδική εκδοχή, χωρίς δυνατότητα αποφυλάκισης ούτε στα γεράματα.Η θανατική ποινή είναι μια βάρβαρη μεσαιωνική πρακτική που πρέπει να εξαλειφθεί παγκοσμίως. Η ανθρωπότητα δεν θα θεραπεύσει τις αρρώστιες της με σκοταδισμό, αλλά κοιτώντας τις, με ανοιχτό φως, κατάματα.