Δέκα Μητροπολίτες με μεγάλες καταθέσεις ψάχνει το ΣΔΟΕ

Δέκα Μητροπολίτες με μεγάλες καταθέσεις ψάχνει το ΣΔΟΕ Facebook Twitter
4

Για δέκα συνολικά μητροπολίτες οι οποίοι ελέγχονται από το ΣΔΟΕ για την περιουσιακή και οικονομική τους κατάσταση, κάνει λόγο σε δημοσίευμα του το Έθνος. Σύμφωνα με την εφημερίδα, τα ποσά που βρέθηκαν σε λογαριασμούς των μητροπολιτών αυτών ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο ευρώ.

Μάλιστα το «Έθνος» αναφέρεται στην περίπτωση του Μητροπολίτη Νίκαιας ο οποίος ελέγχεται κατά το δημοσίευμα, με εντολή του αρμόδιου εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη για να διαπιστωθεί εάν ευσταθούν οι καταγγελίες που τον φέρουν να είναι υπεύθυνος για ατασθαλίες στα οικονομικά της Μητρόπολης του.

Το ΣΔΟΕ ελέγχει τις καταθέσεις του σε Ελλάδα και εξωτερικό ενώ ακόμη φέρεται

να είναι ιδιοκτήτης 5 ακινήτων στις πιο ακριβές περιοχές του Πειραιά, να έχει διορίσει 5 συγγενείς του σε νευραλγικές θέσεις στην Μητρόπολη, ο αρχιλογιστής και αδερφός του να είναι ιδιοκτήτης 2 επαύλεων και πολλών ακριβών αυτοκινήτων και ο ανιψιός του 2 επαύλεων στο Διόνυσο.

Σύμφωνα με το Έθνος, το ΣΔΟΕ εξετάζει αν ο Μητροπολίτης Αλέξιος και μέλη της οικογένειάς του απέκτησαν και με ποιόν τρόπο ακριβά ακίνητα, αν παραβιάστηκαν οι διαδικασίες με προσλήψεις σε έμμισθες θέσεις της Μητρόπολης ατόμων του στενού του συγγενικού περιβάλλοντος αλλά και αν υπάρχουν "γκρίζες ζώνες" στον τρόπο διαχείρισης των οικονομικών της Μητρόπολης.

Στο δημοσίευμα αναφέρονται αναλυτικά τα ακίνητα αλλά και οι θέσεις στις οποίες φέρεται ο Μητροπολίτης να έχει διορίσει τους συγγενείς του.

Ελλάδα
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Κάθε μέρα ψάχνει και ερευνά κάποιον άλλον το ΣΔΟΕ, να δούμε αν θα βρούνε και κανέναν ένοχο πέρα από τους οδηγούς με τις αδήλωτες τυρόπιτες.
Διαβάζουμε "Σύμφωνα με το Έθνος, το ΣΔΟΕ εξετάζει αν ο Μητροπολίτης Αλέξιος και μέλη της οικογένειάς του απέκτησαν και με ποιόν τρόπο ακριβά ακίνητα..."Μα τι ερώτηση είναι αυτή; Με τη βοήθεια του Θεού, τα απόχτησαν!!