Η απολογία του 52χρονου στη Δάφνη - Ισχυρίζεται ότι το έχει ξανακάνει με άλλη κοπέλα

Η απολογία του 52χρονου στη Δάφνη - Ισχυρίζεται ότι το έχει ξανακάνει με άλλη κοπέλα Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
1

Ενώπιον της ανακρίτριας με βαρύτατο κατηγορητήριο βρέθηκε τη Δευτέρα ο 52χρονος που κατηγορείται ότι κρατούσε σε ομηρία, κακοποίησε σεξουαλικά και βασάνισε τη νεαρή φοιτήτρια στο υπόγειο διαμέρισμά του στη Δάφνη.

Ο φερόμενος ως δράστης εμφανίστηκε χωρίς συνήγορο στα δικαστήρια και μάλιστα αποδοκιμάστηκε από πολίτες που βρίσκονταν εκεί κατά τη μεταγωγή του στο ανακριτικό γραφείο.

Ο 52χρονος διώκεται για αρπαγή με σκοπό να εξαναγκαστεί η παθούσα σε πράξη και ανοχή για την οποία δεν υπήρχε υποχρέωση της (κακούργημα), βιασμό κατ εξακολούθηση (κακούργημα), παραβίαση απορρήτου για μη δημόσια πράξη (κακούργημα) και επικίνδυνη σωματική βλάβη κατ εξακολούθηση (πλημμέλημα).

Στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς και έδωσε στη δημοσιότητα το bloko.gr, ο φερόμενος ως δράστης εξακολουθεί να αρνείται πως βίασε και βασάνισε την 20χρονη φοιτήτρια, επιμένοντας πως όλα έγιναν με τη συγκατάθεση της κοπέλας. Αυτό, όμως, που προκαλεί αποτροπιασμό είναι πως παραδέχεται το έχει ξανακάνει και με άλλη κοπέλα την οποία υποστηρίζει ότι έδιωξε γιατί του έκλεψε ένα δαχτυλίδι.

«Αφού μου καθάρισε το σπίτι τρεις φορές περίπου κάποια στιγμή έπεσε στη συζήτηση από εκείνη ότι αν ήθελα θα μπορούσε να μου κάνει σεξουαλικές χάρες και να της δίνω διπλάσιο ποσό από αυτό που της έδινα για να μου καθαρίζει το σπίτι, δηλαδή πενήντα ευρώ αντί για εικοσιπέντε. [...]Έτσι και συνέβη άλλες δύο ή τρεις φορές. Όσον αφορά για τις σεξουαλικές χάρες που με ρωτάτε είχαμε κάνει συμφωνία να ντύνεται με στολή καθαρίστριας χωρίς εσώρουχα και να προσπαθεί να με ερεθίζει για να αποδώσω στη σεξουαλική πράξη στην οποία προβαίναμε μαζί, πράγμα το οποίο λόγω αναπηρίας μου είναι δύσκολο», λέει στην κατάθεσή του ο 52χρονος σύμφωνα με το έγγραφο.

Σε άλλο σημείο, ομολογεί ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που, όπως ισχυρίζεται, είχε τέτοιου είδους σεξουαλικές επαφές. «Στο σημείο αυτό θέλω να πω ότι στις αρχές του έτους είχα βρει και μία άλλη κοπέλα, (σ.σ. αναφέρει το μικρό της όνομά), η οποία ήταν από την Αλβανία και είχαμε παρόμοια συμφωνία και με εκείνη αλλά την έδιωξα όταν εκείνη μου έκλεψε ένα δαχτυλίδι το οποίο αργότερα μου επέστρεψε γιατί  την είχα βιντεοσκοπήσει κατά την πράξη της αυτή».

Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ