Μέλη της οικογένειας Υφαντή οι τραυματίες από την ένοπλη ληστεία στην Κηφισιά - Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών

Μέλη της οικογένειας Υφαντή οι τραυματίες από την ένοπλη ληστεία στην Κηφισιά - Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας
0

Μέλη της οικογένειας Υφαντή, της ομώνυμης βιομηχανίας αλλαντικών, είναι, σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, οι δύο τραυματίες από την ένοπλη ληστεία που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην Κηφισιά.

Τουλάχιστον ένας από τους τέσσερις ένοπλους που εισέβαλαν στο λογιστήριο της εταιρείας, στην οδό Σενέκα, ήταν οπλισμένος με καλάσνικοφ.

Οι ληστές πυροβόλησαν στα πόδια θείο και ανιψιό της οικογένειας Υφαντή, όταν αυτοί αντέδρασαν στην απαίτησή τους να τους δώσουν τα χρήματα.

Εν συνέχεια, οι δράστες διέφυγαν με ένα ΙΧ, μάρκας BMW, το οποίο έκαψαν σε μικρή απόσταση από τον τόπο της ληστείας και συνέχισαν με άλλο ΙΧ, μάρκας Audi.

Στην προσπάθειά τους να διαφύγουν, εντοπίστηκαν από τους άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ και ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών.

Το δεύτερο αυτοκίνητο των δραστών βρέθηκε επίσης καμένο, στην περιοχή Αγία Σοφία Ασπροπύργου, στο ύψος της Αττικής Οδού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ληστές κατάφεραν να πάρουν τις εισπράξεις της εταιρίας, με το ποσό να είναι μέχρι στιγμής άγνωστο.

Οι τραυματίες νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο ΚΑΤ.

H Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψη των ένοπλων ληστών.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ