Ρόδος: Νεκροθάφτης κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά το πτώμα 9χρονης στη Ρόδο

Ρόδος: Νεκροθάφτης κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά το πτώμα 9χρονης στη Ρόδο Facebook Twitter
0

Την πόρτα της ανακρίτριας Ρόδου θα περάσει σήμερα ένας 60χρονος, Αγγλικής καταγωγής, που διαμένει μόνιμα στο νησί και κατηγορείται για παιδική πορνογραφία, αποπλάνηση ανηλίκων αλλά και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ροδιακή», ο 60χρονος φέρεται να έχει αποπλανήσει την ανήλικη κόρη της πρώην φίλης του, την ίδια του την κόρη για χρονικό διάστημα 15 μηνών, ενώ φέρεται να έχει ασελγήσει και στη σορό ενός 9χρονου κοριτσιού την περίοδο που εργαζόταν ως νεκροθάφτης.

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης με αφορμή έρευνα της Ίντερπολ η οποία και ενημέρωσε τις ελληνικές διωκτικές αρχές για τον 60χρονο και τις συνομιλίες που φέρεται να είχε μέσω «chat» όπου και είχε αναφερθεί στα όσα διέπραξε.

Στις αρχές του Ιανουαρίου του 2013 έγινε έρευνα στο σπίτι του 60χρονου στις Καλυθιές όπου διέμενε και βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας φορητός υπολογιστής, ένα ψηφιακός δίσκος και δύο σκληροί δίσκοι.

Τα ευρήματα στάλθηκαν στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και σύμφωνα με τα αποτελέσματα βρέθηκαν 64 αρχεία εικόνας με πορνογραφία ανηλίκων, 57 εκ των οποίων ήταν μοναδικά και επτά αντίγραφα τα οποία δημιουργήθηκαν και αποθηκεύτηκαν το χρονικό διάστημα από τις 21 Απριλίου 2011 έως τις 8 Ιανουαρίου 2013 με εξαίρεση δύο αρχεία. Επίσης βρέθηκαν 33 αρχεία να απεικονίζουν ημίγυμνα ανήλικα άτομα σε διάφορες στάσεις, τα οποία και φέρονται να εστάλησαν σε άλλους χρήστες.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM