Ηράκλειο: Ένταση στα δικαστήρια όταν εμφανίστηκε ο άντρας που μαχαίρωσε 69χρονο

Ηράκλειο: Ένταση στα δικαστήρια όταν εμφανίστηκε ο άντρας που μαχαίρωσε 69χρονο Facebook Twitter
0

Ένταση επικράτησε σήμερα το μεσημέρι στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου όταν οδηγήθηκε στον ανακριτή ο 65χρονος κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, στις Πατσίδες την περασμένη Πέμπτη, με αποτέλεσμα ο 69χρονος που είχε τραυματισθεί βαρύτατα στη συμπλοκή, να υποκύψει στα τραύματά του.


Ο 65χρονος, ο οποίος φυγαδεύτηκε από το δικαστικό μέγαρο μετά την ένταση που σημειώθηκε, είχε ισχυρισθεί νωρίτερα ότι δεν γνώριζε το θύμα και υποστήριξε ότι εισέβαλε στο σπίτι του για να τον ληστέψει και να τον σκοτώσει. Αντίθετα, οι συγγενείς του θύματος υποστηρίζουν ότι οι δύο άνδρες γνωρίζονταν μεταξύ τους.


Ο κατηγορούμενος, ο οποίος τραυματίστηκε στη διάρκεια της συμπλοκής, ισχυρίζεται, ακόμα, ότι προκειμένου να αμυνθεί πήρε ένα μαχαίρι και χτύπησε τον 69χρονο στην κοιλιά και τον θώρακα. Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος.


Στο μεταξύ, ο πατέρας του δράστη άφησε χθες την τελευταία του πνοή και κηδεύτηκε σήμερα το μεσημέρι στο χωριό του, το Σκαλάνι Ηρακλείου, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν άντεξε τα όσα συνέβησαν και πέθανε.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ