ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Άγριος ξυλοδαρμός μαθητή από συμμαθητές του στην Κω

Άγριος ξυλοδαρμός μαθητή από συμμαθητές του στην Κω Facebook Twitter
1

Ένας 15χρονος μαθητής γυμνασίου της Κω έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από οκτώ συμμαθητές του.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το περιστατικό σημειώθηκε έξω από το 2ο Γυμνάσιο, όταν το θύμα, μαθητής της Γ' τάξης, ζήτησε από έναν 14χρονο συμμαθητή του μικρού του αδελφού να σταματήσει να τον παρενοχλεί.

Το γεγονός φαίνεται πως εξόργισε τον 14χρονο αφού την επόμενη ημέρα προέτρεψε οχτώ συμμαθητές να περιμένουν τον 15χρονο έξω από το σχολείο του. Εκεί του επιτέθηκαν, χτυπώντας τον στο πρόσωπο και στο σώμα.

Το περιστατικό βιντεοσκοπήθηκε από άλλους μαθητές που ήταν παρόντες στο επεισόδιο.

Αμέσως μετά, ο 14χρονος ηθικός αυτουργός της επίθεσης τιμωρήθηκε με τριήμερη αποβολή από τη διεύθυνση του σχολείου, ενώ οι γονείς των παιδιών που ενεπλάκησαν στον ξυλοδαρμό κλήθηκαν από τον εισαγγελέα.

Οι γονείς του θύματος προσέφυγαν στη δικαιοσύνη, καταθέτοντας μηνύσεις, ενώ παράλληλα ζήτησαν την παρέμβαση του υπουργείου Παιδείας και της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Τον αποτροπιασμό του για τον ξυλοδαρμό του μαθητή εξέφρασε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Ιπποκρατείου Γυμνασίου, καταδικάζοντας κάθε μορφή βίας εντός της σχολικής κοινότητας.

Ελλάδα
1

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάλος στην Τουρκία από την ελληνική σημαία πάνω στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» στον Βοσπορο

Ελλάδα / Τούρκοι ενοχλήθηκαν από την υψωμένη ελληνική σημαία στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» που είχε δέσει στον Βόσπορο

Η φρεγάτα «Θεμιστοκλής» κατέπλευσε στο τουρκικό λιμάνι του ακρωτηρίου Σαράιμπουρνου, μαζί με την τουρκική φρεγάτα «Yavuz» και το γαλλικό πετρελαιοφόρο «Somme»
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια