Κιλκίς: O αστυνομικός πυροβόλησε τη φίλη του και αυτοπυροβολήθηκε

Κιλκίς: O αστυνομικός πυροβόλησε τη φίλη του και αυτοπυροβολήθηκε Facebook Twitter
0

Τραγική είναι η ανατροπή που προκύπτει από τα πρώτα στοιχεία για το θάνατο ενός αστυνομικού και τον σοβαρό τραυματισμό της φίλης του.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που μετέδωσε το αθηναϊκό πρακτορείο, ο 26χρονος αστυνομικός πυροβόλησε τη συνομήλικη φίλη του με το υπηρεσιακό του πιστόλι και μετά αυτοπυροβολήθηκε, όπως προκύπτει από τις μαρτυρικές καταθέσεις που συνέλεξε, μέχρι στιγμής η ΕΛ.ΑΣ.


Ο αστυνομικός έχασε τη ζωή του, ενώ η φίλη του νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη στο Ιπποκράτειο. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 2.30 το μεσημέρι, σε παρκάκι, δίπλα από παιδική χαρά, στο Κιλκίς, όπου βρέθηκαν δύο κάλυκες από το πιστόλι.


Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το τμήμα Ασφαλείας Κιλκίς.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM