Αιγίνα: Η μυστηριώδης ευκατάστατη Ελβετίδα και η τέταρτη μυστηριώδης επιβάτιδα

Αιγίνα: Η μυστηριώδης ευκατάστατη Ελβετίδα και η τέταρτη μυστηριώδης επιβάτιδα Facebook Twitter
0


Το «Εθνος» αποκαλύπτει σήμερα σε δημοσίευμά του πως η μυστηριώδης γυναίκα που φέρεται να εμπλέκεται στην τραγωδία της Αίγινας είναι από την Ελβετία με καταγωγή από την Ουρουγουάη. Πρόκειται για ευκατάστατη γυναίκα η οποία είναι και η ιδρύτρια της ΜΚΟ στην Αθήνα που διαχειρίζεται ο Θρασύβουλος Λυκουρέζος και φέρεται να έχει πλούσιο φιλανθρωπικό έργο. Η γυναίκα ήταν στη θαλαμηγό την ώρα του δυστυχήματος και έστειλε φουσκωτό να βοηθήσει τον 77χρονο χειριστή του ταχύπλοου.

  

Η ευκατάστατη επιχειρηματίας ήταν αυτή που έδωσε το όνομα στο ταχύπλοο «Duende» το οποίο έχει σημαία Παναμά και είναι ιδιοκτησίας παναμέζικης εταιρείας της οποίας βασικός μέτοχος είναι η επιχειρηματίας.

Με το «Duende II» έκανε διακοπές στις 16 Αυγούστου στο Αγκίστρι και τη συνόδευε ο Ν.Λ., με τον οποίο επικοινώνησε ο Ι. Πολυανίδης όταν το «Duende» άρχισε να βάζει νερά. Το ταχύπλοο ανήκει στον επιχειρηματία Τζορτζ Κρουστανιωτάκη, φίλο του Λυκουρέζου που μένει στην Αγγλία και με εξουσιοδότηση προς το λιμεναρχείο το έχει παραχωρήσει στον 77χρονο.


Την ίδια στιγμή, η τέταρτη επιβάτιδα του «Duende», η 65χρονη Θεοδότη Καρακάση, εμφανίστηκε στις Αρχές και σύμφωνα με πληροφορίες του «Εθνους» αναμένεται να καταθέσει σήμερα ή αύριο. Φέρεται να τηλεφώνησε στο Λιμεναρχείο Αίγινας και να αιτιολόγησε την απουσία της λόγω του ισχυρού σοκ που υπέστη. Δήλωσε ότι αμέσως μετά την αποβίβασή της στην Αίγινα, πήρε το πρώτο πλοίο για Αθήνα, το «Αγιος Νεκτάριος», στις 2.10 το μεσημέρι, και από τότε κλείστηκε στο σπίτι της, σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

πηγή: Εθνος

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM