Χρυσαυγίτης βουλευτής: Οι μισοί ιεράρχες φορούν ροζ φουστίτσες κάτω από τα ράσα

Χρυσαυγίτης βουλευτής: Οι μισοί ιεράρχες φορούν ροζ φουστίτσες κάτω από τα ράσα Facebook Twitter
5

Κατά του συμφώνου συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια τάχθηκαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής και κραυγές και παραληρήματα. Μάλιστα ο Χ. Παππάς έκανε λόγο για «λόμπι των αριστερών ομοφυλοφίλων» που επιβάλει το νόμο και έφερε ως παράδειγμα Σλοβένους και Κροάτες που απέρριψαν σχετικό νόμο.

Αίσθηση πάντως προκάλεσε ο χρυσαυγίτης βουλευτής Δημήτρης Κουκούτσης ο οποίος είπε μεταξύ άλλων ότι  «αν εξαιρέσουμε ορισμένους ιεράρχες οι μισοί φορούν ροζ φουστίτσες κάτω από τα ράσα τους».

Ο προεδρεύων στη συνεδρίαση Ν. Κακλαμάνης ζήτησε να διαγραφούν από τα πρακτικά οι φράσεις αυτές, με τον κ. Κουκούτση όμως να επιμένει ότι πρέπει να παραμείνουν.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ στην Αθήνα την ερχόμενη Δευτέρα

Πολιτική / Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ: Συμφωνία για ανταλλαγή επισκέψεων διοικητών μηχανοκίνητων μονάδων

Επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας θα είναι ο πρέσβης Θεοχάρης Λαλάκος και της τουρκικής ο Υφυπουργός Εξωτερικών, πρέσβης Μπουράκ Ακτσαπάρ
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ελενοώρας Μελέτη- «Το χρωστάω στην 6χρονη κόρη μου»

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ελεονώρας Μελέτη- «Το χρωστάω στην 6χρονη κόρη μου»

«Η προσέγγισή μου θα είναι ανθρωπιστική, αμιγώς κοινωνική και δεσμεύομαι ότι αν ο κόσμος με εμπιστευτεί θα ασκήσω και πολιτική και μάλιστα δυναμική» ανέφερε μεταξύ άλλων η Ελεονώρα Μελέτη
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
ότι θα έφτανα να συμφωνήσω με χρυσαυγιτόπουλο, που να μην έσωνα καλύτερα... ας τον ενημερώσει κάποιος ότι έτσι υποστηρίζει το σύμφωνο, δεν είμαι σίγουρη ότι είναι ικανοί εκεί πέρα για τόσο προχωρημένες σκέψεις.