Τώρα: Την παραίτηση Σακελλαρίδη ζήτησε ο Τσίπρας

Τώρα: Την παραίτηση Σακελλαρίδη ζήτησε ο Τσίπρας Facebook Twitter
SOOC
2

Την παραίτηση του Γαβριήλ Σακελλαρίδη από το βουλευτικό αξίωμα ζήτησε ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μετά από πληροφορίες ότι δεν θα πήγαινε στη Βουλή για να ψηφίσει τα προαπαιτούμενα.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού:

"Τις τελευταίες ώρες υπήρχαν διαρροές στον Τύπο ότι ο κ. Γ. Σακελλαρίδης προτίθεται να μην παραστεί στη σημερινή ψηφοφορία.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία του Πρωθυπουργού με τον βουλευτή, ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε την παραίτηση του από το βουλευτικό αξίωμα".

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Σακελλαρίδης ετοιμάζει επιστολή με την οποία θα γνωστοποιεί ότι θα παραδώσει την έδρα του, την οποία σε αυτή την περίπτωση θα καταλάβει ο κ. Χριστόφορος Βερναρδάκης, αναπληρωτής υπουργός αρμόδιος για θέματα Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Φαρσοκωμωδία στις πλάτες του λαού - που τα θέλει βέβαια ο κώλος του.Η πρώτη φουρνιά από ποντίκια πήδηξε από το καράβι αφού ψήφισε η προηγούμενη Βουλή το νέο Μνημόνιο (γλίτωσε δηλαδή τον κίνδυνο ελικοπτέρων κτλ). Περίμενε βέβαια να μπει και στη Βουλή. Ποιος να περίμενε ότι αυτός ο χάχας λαός δεν θα τους έβαζε. Έκπληξη.Ο δεύτερος γύρος ποντικών και κατσαρίδων πηδάει από το καράβι τώρα. Μετά το μνημόνιο και μετά τη νέα εκλογική νίκη του Τσίρκου, με σαφές πλέον το περίγραμμα της πολιτικής που θα ακολουθηθεί. Κάποιοι δυσκολεύονται να αντέξουν την πίεση που τους ασκείται. Πίεση στην οποία δεν είναι μαθημένοι επειδή τόσα χρόνια είχαν μάθει μόνο να λαϊκίζουν και να τραμπουκίζουν.Η Κυβέρνηση αυτή δεν έχει πολύ μέλλον. Είναι προφανές ότι πάμε σε Οικουμενική, το ξέρουν όλοι. Από αυτά που ακούω πάμε πιο άμεσα από ότι αρχικά υπολογιζόταν. Κρίμα.