Επίθεση Ραχήλ Μακρή σε Τσίπρα: «Εγώ δεν κρύβομαι πίσω από δικαιολογίες μηδενικής ουσίας»

Επίθεση Ραχήλ Μακρή σε Τσίπρα: «Εγώ δεν κρύβομαι πίσω από δικαιολογίες μηδενικής ουσίας» Facebook Twitter
ΑΠΕ ΜΠΕ/ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΪΤΑΣ
3

Αρνητική απέναντι και στο δεύτερο νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα, όπως, προέκυψαν από τη συμφωνία της 12ης Ιουλίου, εμφανίστηκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ραχήλ Μακρή κατά την παρέμβασή της στη συνεδρίαση των αρμόδιων επιτροπών της Βουλής. 

Η βουλευτής απάντησε και στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα που κάλεσε τους βουλευτές του να μην κρύβονται πίσω από την δική του υπογραφή λέγοντας «εγώ δεν κρύβομαι πίσω από δικαιολογίες μηδενικής ουσίας».


Η κ. Μακρή άσκησε έντονη κριτική λέγοντας ότι «αποτελεί κοινοβουλευτικό πραξικόπημα από ένα μάτσο οικονομικούς δολοφόνους» και τόνισε ότι «οι δανειστές θέλουν να μαζέψουν τα ακίνητα των πολιτών στην αγοραία και όχι στην πραγματική τους αξία».

«Σε αυτό το πολιτικό κατήφορο εγώ δεν βάζω την υπογραφή μου. Δεν θα εξυπηρετήσω τα διαπλεκόμενα συμφέροντα αλλά θα εξακολουθήσω να υπερασπίζομαι τους πολίτες» είπε η Ραχήλ Μακρή επιβεβαιώνοντας ότι θα καταψηφίσει το σημερινό νομοσχέδιο.

«Συντελείται ληστεία δίχως προηγούμενο που κρύβεται πίσω από φερετζέ ισοδύναμων. Όπως σε κάθε ληστεία και πραξικόπημα υπάρχει ο παράγοντας της απειλής. Πρώτα ο Γιώργος Παπανδρέου έφερε το πρώτο μνημόνιο ως κατεπείγον για να αποφευχθεί δήθεν η χρεοκοπία, ακολούθησε ο Παπαδήμος με κατεπείγον. Ήρθε Ο Σαμαράς αλλάζοντας τις εξαγγελίες του Ζαππείου και με την απειλή των δανείων ψήφισε περικοπές μισθών και συντάξεων».

Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις, λεπτό προς λεπτό.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια