Μητρόπουλος: Να αναζητήσει νέο σχήμα με πρόσωπα ευρύτατης αποδοχής ο Τσίπρας

Μητρόπουλος: Να αναζητήσει νέο σχήμα με πρόσωπα ευρύτατης αποδοχής ο Τσίπρας Facebook Twitter
Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography / SOOC
3

Για ανάγκη νέου κυβερνητικού σχήματος με πρόσωπα ευρύτατης αποδοχής λόγω της σκληρότητας των μέτρων, κάνει λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της Βουλής, Αλέξης Μητρόπουλος, υπογραμμίζοντας ότι ο πρωθυπουργός θα πρέπει να προχωρήσει σε άμεση ανασύνθεση της διαπραγματευτικής ομάδας.

Μιλώντας το πρωί στο ΜΕΓΚΑ ο αντιπρόεδρος της Βουλής σημείωσε ότι «ο Αλέξης Τσίπρας έχει μεγάλη αποδοχή και πρέπει να αναζητήσει ευρύτερες συναινέσεις γιατί τα μέτρα αυτά είναι σκληρά. Τώρα γίνεται κατανοητή η σφοδρότητα και η αντικοινωνικότητα των μέτρων».

Πρόσθεσε επίσης ότι ο κ. Τσίπρας θα πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλίες με δημοκρατικές διαδικασίες για να κλείσει το ρήγμα που έχει δημιουργηθεί στο εσωτερικό του κόμματος.

Ο κ. Μητρόπουλος είπε ότι είχε προτείνει εδώ και μήνες να μην διαπραγματευθεί μόνη της η κυβέρνηση καθώς «η Αριστερά δεν μπορεί να αναλάβει μόνη της το βάρος», δεχόμενη επιθέσεις.

Υποστήριξε επίσης ότι είχε προταθεί πρώτα σε εκείνον το υπουργείο Εργασίας που τελικά ανέλαβε ο Γ. Κατρούγκαλος.

3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Πολιτική / Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος υπήρξε μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «Σπαρτιατών» μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου 2023, όταν ανεξαρτητοποιήθηκε με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ποια κόμματα θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Τα 31 κόμματα που θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου - Μπλόκο στους Σπαρτιάτες

Από τα 46 κόμματα που ζήτησαν να λάβουν μέρος, ο Άρειος Πάγος ενέκρινε τη συμμετοχή για 31 κόμματα και συνασπισμούς κoμμάτων που θα συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές του 2024
NEWSROOM
Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλήε

Πολιτική / Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλής

Οι πρώτες αντιδράσεις Νέας Δημοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και Βελόπουλου μετά τον ξυλοδαρμό του Βασίλη Γραμμένου από τον Κωνσταντίνο Φλώρο, αλλά και την άμεση σύλληψή του
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
"...Η Αριστερά δεν μπορεί να αναλάβει το βάρος των αντιλαικών μέτρων." Μάλλον το βάρος της σφαλιάρας είναι καλύτερα σε άλλο σβέρκο. Μια φορά βαθύ ΠΑΣΟΚ, μια ζωή τζάμπα μάγκας κύριε Μητρόπουλε.
Ρε παιδιά, ο ένας μας λέει "πέρασα πολύ άσχημα αυτούς τους 6 μήνες, γι'αυτό μην μιλάτε (!!)", ο άλλος μας λέει "δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος η αριστερά", ο άλλος έχει ήδη πάει στην δραχμή. Δεν καταλαβαίνω, γιατί ήθελαν να κυβερνήσουν; Αν δεν μπορούσαν, ας κάθονταν σπίτι τους ρε παιδί μου.