Ανασχηματισμό στην κυβέρνηση και αντικατάσταση της Ζωής Κωνσταντοπούλου ετοιμάζει η κυβέρνηση ακόμη και μέσα στη νύχτα, σύμφωνα με όσα μεταδίδει αυτή την ώρα ο Αlpha. Για την κ. Κωνσταντοπούλου οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα δεν έχει μέχρι στιγμής καθοριστεί με ποιόν τρόπο, αλλά μπορεί να ξεκινήσει η ίδια τις διαδικασίες αντικατάστασης της. Πάντως ως πιθανότερος νέος Πρόεδρος της Βουλής συζητείται ότι θα είναι ο κ. Βίτσας.

 

Αναμένεται να ζητηθούν επίσης οι παραιτήσεις υπουργών όπως ο κ. Λαφαζάνης, ο κ. Στρατούλης και ο κ. Ήσυχος, κάτι που άφησε να εννοηθεί το πρωί ο κ. Σταθάκης ο οποίος μιλώντας το πρωί στο ΜΕΓΚΑ είπε ότι αν αυτός ήταν στη θέση των υπουργών  που δεν ψήφισαν υπέρ της εντολής διαπραγμάτευσης στη Βουλή, θα είχε παραιτηθεί και θα παρέδιδε την έδρα του.

 

"Ολοφάνερα υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την Πρόεδρο της Βουλής", τόνισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης στην πρωινή εκπομπή του Mega και πρόσθεσε: "Περιμένω να δω τις πρωτοβουλίες του Πρωθυπουργού και τις θέσεις και τις προτάσεις των συλλογικών οργάνων του κόμματος".

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr