Βερολίνο: Θέλουμε την Ελλάδα στην ευρωζώνη

Βερολίνο: Θέλουμε την Ελλάδα στην ευρωζώνη Facebook Twitter
German Federal Government / SOOC
0

Στο ίδιο μήκος κύματος οι δηλώσεις του εκπροσώπου της Καγκελαρίας Στέφεν Ζάιμπερτ αλλά και του εκπροσώπου του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε το μεσημέρι της Δευτέρας, για την πορεία των διαπραγματεύσεων. «Η μπάλα είναι στην περιοχή της Αθήνας για μια συμφωνία με τους εταίρους», τόνισε.

"Θέλουμε την Ελλάδα στην ευρωζώνη και θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα μέσα που έχουμε για μια συμφωνία", δήλωσε ο εκπρόσωπος του Σοιμπλε νωρίτερα, σημειώνοντας παράλληλα όπως και ο εκπρόσωπος της καγκελαρίας  «αλλά η μπάλα είναι στο γήπεδο της Αθήνας».

«Εργαζόμαστε προς αυτή την κατεύθυνση με όλα τα μέσα που έχουμε, είπε ο κ.Μάρτιν Γιέγκερ, αρνούμενος να σχολιάσει αν η Ελλάδα θα παραμείνει στην ευρωζώνη σε περίπτωση χρεοκοπίας.

Σημείωσε επίσης ότι ο χρόνος για την Ελλάδα τελειώνει.

Ο κύριος Γιέγκερ τόνισε πάντως πως ο χρόνος για την Ελλάδα τελειώνει.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Πολιτική / Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Το σοβαρό επεισόδιο, που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό του βουλευτή, Βασίλη Γραμμένου, ενεργοποίησε, με άμεση παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, την αυτόφωρη διαδικασία
NEWSROOM