Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησαν πίσω τα κυβερνητικά ΙΧ από την Ζωή Κωνσταντοπούλου

Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησαν πίσω τα κυβερνητικά ΙΧ από την Ζωή Κωνσταντοπούλου Facebook Twitter
25

Τις διαμαρτυρίες των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ άκουσε κατά την αποψινή συνεδρίαση της ΚΟ  η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου. Στην συνεδρίαση την οποία συγκάλεσε η ίδια προκειμένου να συζητηθούν κοινοβουλευτικά ζητήματα, οι βουλευτές εξέφρασαν σύμφωνα με πληροφορίες την δυσαρέσκειά τους για την μείωση του βουλευτικού στόλου που έχει ανακοινώσει ο πρωθυπουργός.

Κάποιοι από αυτούς υποστήριξαν πως δεν έχουν δικό τους όχημα και πως δεν έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν ενώ εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για τις μετακινήσεις στις εκλογικές περιφέρειες που είναι μακριά από την Αθήνα. "Το βουλευτικό αυτοκίνητο είναι εργαλείο δουλειάς" φέρεται να υποστήριξαν μερικοί από αυτούς οι οποίοι ζήτησαν από την Ζωή Κωνσταντοπούλου να μην προβεί σε οριζόντιες καταργήσεις του προνομίου.

Η Πρόεδρος της Βουλής δεσμεύτηκε ότι θα βρει λύση και ανέφερε πως προσανατολίζεται στο να γίνει κλήρωση μεταξύ των αδιάθετων αυτοκινήτων προκειμένου να καλυφθούν όλες οι ανάγκες.

Διαμαρτυρίες υπήρξαν και για την απόφαση του υπουργού Δημόσιας Τάξης Γιάννη Πανούση να αφαιρέσει τον έναν από τους δύο αστυνομικούς της φρουράς των βουλευτών. Αρκετοί ήταν εκείνοι που έθεσαν θέμα ασφάλειας και θεώρησαν πως ένας αστυνομικός δεν επαρκεί μια και υπάρχουν τα υποχρεωτικά ρεπό.

25

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

20 σχόλια
"Κάποιοι από αυτούς υποστήριξαν πως δεν έχουν δικό τους όχημα και πως δεν έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν.." Σοβαρα; ολοκληροι βουλευτες κ δεν εχουν οχημα; Οσο για τις μετακινησεις σε εκλογικες περιφεριες μακρυα απο Αθηνα υπαρχουν τρενα, λεωφορια, πλοια, αεροπλανα.μπορουν να τα χρησιμοποιουν οπως ολοι μας!
"Ξεραίνουν το σκατό τους και το τρώνε". Οι καημένοι! Αλλά αυτό νομίζω το έλεγαν οι άλλοι, οι παλαιοκομματικοί. Αυτοί είναι νέοι άνθρωποι, επαναστάτες, που "θα τ'αλλάξουν όλα". Δεν έχουν καμία σχέση με την παλιά νοοτροπία. Έτσι δεν είναι;
"Κάποιοι από αυτούς υποστήριξαν πως δεν έχουν δικό τους όχημα και πως δεν έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν ενώ εξ..."Εκεί ακριβώς έπρεπε να διακόψει τους "κάποιους" η Ζωή και να τους πει "Τι είπατε; Δεν έχετε τη δυνατότητα; Δεν πήρατε τη βουλευτική σας αποζημίωση εσείς;"Αλλά άμα μαλάκωσε και η Ζωή, άστα να πάνε...
Όλοι άχρηστοι είναι τελικά. Όλοι αγράμματοι και χωρίς κοινή λογική.Έχετε πρόβλημα ρε με τις μετακινήσεις και δεν έχετε αμάξι να μετακινηθείτε?Είναι πολύ απλό. Ξεφορτώνεστε όλα τα αυτοκίνητα, και κρατάτε ελάχιστα κοινόχρηστα. Όταν κάποιος χρειαστεί να μετακινηθεί, θα πέρνει ένα από αυτά τα αυτοκίνητα που μπορούν να χρησιμοποιούν όλοι.ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ. Πόσο ποιο απλά δηλαδή να γίνουν τα πράγματα? τα σκέφτεται ο υποτιθέμενος απλός και ''αγράμματος'' λαός, και δεν μπορούν να τα σκεφτούν οιπολυτάλαντοι πολιτικοί μας.Τα ίδια σκατά είστε όλοι. Λόγια στην αρχή, και μετά εκδηλώνεστε. Είστε τυχεροι που ''κοιμάται'' ένα μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού, και δεν σας έχει πάρει με τις ντομάτες ακόμα. Αναφέρομαι σε όλες τις κυβερνήσεις και όχι απλά στην τωρινή.
Δεν θεωρώ ότι αυτά που ζητάνε είναι παράλογα ή τρομερές απαιτήσεις αλλά το timing υπεράκυρο. Δεν είναι δυνατόν την ίδια ώρα που έχεις υποτίθεται αγανακτήσει με την ηγεσία του κόμματος σου για την παράταση να απαιτείς από αυτήν να σου δώσει αμάξι και ασφάλεια.
Ονόματα έχουμε; Διότι μόλις τώρα διάβαζα status βουλεύτριας Πιερίας ότι -προς τιμήν τους- οι βουλευτές Πιερίας χρησιμοποιούν το ΚΤΕΛ Πιερίας για τις μετακινήσεις τους από και προς Αθήνα.https://www.facebook.com/bskoufa
Πουλώντας μία "μπέμπα" αγοράζεις 30-40 μεταχειρισμένα παπιά των 125 κυβικών. Όποιος βουλευτής δεν έχει μέσο να μετακινείται μπορεί να παίρνει ένα παπί να κάνει τη δουλειά του. Δεν κολάει στην κίνηση, καταναλώνει ελάχιστη βενζίνη, παρκάρει οπουδήποτε, μια χαρά θα τους βολέψει. Μπορεί να δίνεται και η επιλογή με κομένη εξάτμιση για τους πιο μαγκιώρους. Για τους βουλευτές της επαρχίας (αν κολώνουν να πάνε με την πάπια, γιατί αυτή δεν κολάει) υπάρχει το γνωστό σε όλους μας ΚΤΕΛ. Εξαιρετικά αξιόπιστα και πολύ λογικές τιμές. Με τους παραπάνω τρόπους λύνεται το θέμα της μετακίνησης των βουλευτών και ταυτόχρονα ο σύριζα διατηρεί το φιλολαϊκό προφίλ του. 2 σε 1!
Προτείνεται για τους βουλευτές της επαρχίας να δωθεί οικολογικός γαϊδαράκος που είναι συμπαθέστατος (καμιά φορά περισσότερο και από τον βουλευτή), οικονομικός, ευέλικτος και προωθεί το οικολογικό προφίλ της κυβέρνησης.
Δηλαδή τόσο καιρό μπορούσαν χωρίς αυτοκίνητο, και τώρα με 7.000/ μήνα και με πόσα άλλα καλυμμένα έξοδα, δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά ένα αυτοκίνητο;Τι χάνω; Πείτε μου.
Λιγο δυσκολο να πιστεψω οτι οι βουλευτες δεν εχουν δικο τους μεταφορικο μεσο.Και μην ακουσω δικαιολογια του τυπου οτι το χρησιμοποιει η γυναικα μου, γιατι με τα λεφτα που παιρνουν καθε μηνα φτανουν και περισσευουν να αγορασουν δευτερο.
Άπληστοι. Δεν έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν αμάξι? Σοβαρά? Με 5000 μισθό? Πόσους μισθούς θέλει ο κόσμος για να αγοράσει ένα αντίστοιχο? Τι άλλο πληρώνουν και παραπονιούνται? Όποιος πήγε κι έκανε παράπονα είναι άπληστος και γελοίος. Έχουν καλομάθει όμως στα επιδόματα και τις παροχές
Εργαλείο δουλειάς.... μάλιστα...! Εμ τέτοιους είχαμε σαράντα χρόνια, αμα είναι με την νέα κυβέρνηση απλά να αλλάξουν τα ονόματα ενώ οι αντιλήψεις να μείνουν ίδιες, τι τις χρειαζόμασταν τις εκλογές... ας συνέχιζαν οι προηγούμενοι, θα γλιτώναμε και κόπο και κυρίως χρήμα...!