Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης απαντά στις φήμες για το βίντεο με τα προσωπικά του δεδομένα

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης απαντά στις φήμες για το βίντεο με τα προσωπικά του δεδομένα Facebook Twitter
"Η επίθεση αυτών των μηχανισμών που παραπέμπουν σε μεθόδους παρακράτους και πολιτικού περιθωρίου, εμφανιζόμενες μάλιστα με δήθεν δημοσιογραφικό μανδύα, στοχεύει στη χειραγώγηση τη δική μου και του κόμματός μου"... Φωτ. Πάρις Ταβιτιάν/ LIFO
17

Mε μια προσωπική ανάρτησή του στο facebook ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, υποψήφιος για τον Δήμο των Αθηναίων στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, απαντά στις φήμες που διακινούνται μέρες τώρα γύρω από την ύπαρξη ενός βίντεο με προσωπικά του δεδομένα.

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, απαξιοί να ανοίξει συζήτηση με τους "εκβιαστές" του, οι οποίοι με μεθόδους παρακράτους και πολιτικού περιθωρίου εκφασίζουν την πολιτική ζωή.

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Το τελευταίο διάστημα, και αμέσως μετά τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, σχεδιάστηκε και εξαπολύθηκε εναντίον μου επίθεση με όλα τα χαρακτηριστικά του πολιτικού εκβιασμού.
Δεν ενέδωσα και δεν πρόκειται να ενδώσω σε τέτοιες πρακτικές.
Από την πρώτη στιγμή επιλέξαμε να μην συνδιαλλαγούμε με όσους επιδιώκουν τον εκφασισμό της πολιτικής ζωής και την επιβολή του νόμου της ζούγκλας.
Η επίθεση αυτών των μηχανισμών που παραπέμπουν σε μεθόδους παρακράτους και πολιτικού περιθωρίου, εμφανιζόμενες μάλιστα με δήθεν δημοσιογραφικό μανδύα, στοχεύει στη χειραγώγηση τη δική μου και του κόμματός μου.
Αυτοί οι όροι δημόσιας συζήτησης δεν πρέπει να γίνουν ανεκτοί ούτε για εμένα, ούτε για κανέναν πολίτη.
Τέτοιες σκοτεινές πρακτικές δε θα επικρατήσουν στην πολιτική ζωή.»

17

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Πολιτική / Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Το σοβαρό επεισόδιο, που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό του βουλευτή, Βασίλη Γραμμένου, ενεργοποίησε, με άμεση παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, την αυτόφωρη διαδικασία
NEWSROOM