ΣΥΡΙΖΑ: Δεν έλαβαν το μήνυμα της κάλπης

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν έλαβαν το μήνυμα της κάλπης Facebook Twitter
1

Η κυβέρνηση δεν έλαβε το μήνυμα των εκλογών είναι το συμπέρασμα του ΣΥΡΙΖΑ μετά τον ανασχηματισμό, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η αξιωματική αντιπολίτευση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί παράλληλα την κυβέρνηση ότι «προσπαθεί να το προσπεράσει με έναν ανασχηματισμό που επιβεβαιώνει την απαρέγκλιτη εφαρμογή των δεσμεύσεων έναντι των δανειστών».

«Κανείς δεν πιστεύει πως ο σημερινός ανασχηματισμός θα επηρεάσει, έστω και κατ’ ελάχιστο, την εφαρμοζόμενη πολιτική και τις μνημονιακές δεσμεύσεις της κυβέρνησης του κ. Σαμαρά» αναφέρει η ανακοίνωση και συνεχίζει:

 «Όχι μόνο δεν έλαβε το μήνυμα των εκλογών, αλλά προσπαθεί να το προσπεράσει με έναν ανασχηματισμό που επιβεβαιώνει την απαρέγκλιτη εφαρμογή των δεσμεύσεών της έναντι των δανειστών, αδιαφορώντας για τον ελληνικό λαό που καθημερινά υποφέρει».

«Το μόνο μήνυμα που φαίνεται ότι έλαβε ο κ. Σαμαράς είναι αυτό που έστειλε προ ημερών ο κ. Σόιμπλε, "καμιά σκέψη για χαλάρωση". Αυτό που έχει ανάγκη ο τόπος δεν είναι οι ανέξοδοι ανασχηματισμοί, αλλά μια κυβέρνηση που θα πάψει να είναι τοποτηρητής των συμφερόντων των δανειστών» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Πολιτική / Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Το σοβαρό επεισόδιο, που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό του βουλευτή, Βασίλη Γραμμένου, ενεργοποίησε, με άμεση παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, την αυτόφωρη διαδικασία
NEWSROOM
Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Πολιτική / Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος υπήρξε μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «Σπαρτιατών» μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου 2023, όταν ανεξαρτητοποιήθηκε με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ποια κόμματα θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Τα 31 κόμματα που θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου - Μπλόκο στους Σπαρτιάτες

Από τα 46 κόμματα που ζήτησαν να λάβουν μέρος, ο Άρειος Πάγος ενέκρινε τη συμμετοχή για 31 κόμματα και συνασπισμούς κoμμάτων που θα συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές του 2024
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια