Για μετά τις ευρωεκλογές μεταθέτει την ολοκλήρωση  της διαβούλευσης στο ν/σ για τον αιγιαλό η κυβέρνηση υπό το φόβο των ενδοκυβερνητικών τριβών.

 

Οι επικρίσεις για αυτό το ν/σ το οποίο συνέταξε το υπ. Οικονομικών χωρίς να λάβει υπόψη το υπ. Περιβάλλοντος αλλά και το υπ. Τουρισμού ήταν έντονες, τόσο από βουλευτές της Ν.Δ., όσο και του ΠΑΣΟΚ. Χαρακτηριστικό είναι ότι η Φωτεινή Πιπιλή και η Ντόρα Μπακογιάννη διαμήνυσαν ότι δεν θα το ψηφίσουν.

 

Οι αντιδράσεις για το ν/σ, για το οποίο οι περιβαλλοντικές οργανώσεις έκρουαν τον κώδωνα του κινδύνου, χαρακτηρίζοντας το καθαρά εισπρακτικό και λέγοντας ότι χτίζει τον αιγιαλό και καταργεί το δικαίωμα πρόσβασης, δεν κόπασαν ούτε μετά από τις «διπλές» ανακοινώσεις και διευκρινίσεις του κ. Στουρνάρα, οι οποίες δεν έπεισαν.

 

Έτσι, ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης δήλωσε πως ο Αντώνης Σαμαράς «επιθυμεί η διαβούλευση να είναι εξαντλητική και ουσιαστική, με στόχο την πλήρη διερεύνηση όλων των πτυχών του θέματος» και ζήτησε «μετά τις ευρωεκλογές να ενημερωθεί η κυβέρνηση για τα αποτελέσματα και τα συμπεράσματα αυτής της διαβούλευσης, προκειμένου να διαμορφωθεί η τελική θέση της».

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr