Πάγκαλος: Τρομοκρατικό κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ με αλήτικες μεθόδους

Πάγκαλος: Τρομοκρατικό κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ με αλήτικες μεθόδους Facebook Twitter
7

Τρομοκρατικό κόμμα με αλήτικες μεθόδους χαρακτήρισε ο Θεόδωρος Πάγκαλος τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας μάλιστα ότι θα εξετάσει το ενδεχόμενο να φύγει από την Ελλάδα, αν βγει πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές. Συμπλήρωσε, όμως, ότι «ελπίζω ότι ο ελληνικός λαός – και το πιστεύω, διότι έχω εκτίμηση στο μέσο όρο των Ελλήνων – δεν θα υποβάλλει τον εαυτό του σ’ αυτήν την περιπέτεια».

Αφορμή για την επίθεση Πάγκαλου στάθηκε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ στην οποία αναφερόταν ότι ο πρώην αντιπρόεδρος και πολιτικός, παρέδωσε τον Οτσαλάν στην Τουρκία. «Όλοι γνωρίζουν σε αυτό τον τόπο ποιός παρέδωσε τον Οτσαλάν στην Τουρκία», ανέφερε η ανακοίνωση, στην οποία τονίζεται επίσης ότι ο κ. Πάγκαλος δεν έχει το δικαίωμα πολιτικά και ηθικά να κρίνει τον ΣΥΡΙΖΑ και τις «σχέσεις» του με την Τουρκία. Ο Θ. Πάγκαλος έχει στέιλει εξώδικο στην Κουμουνδούρου για αυτή την ανακοίνωση. Το θέμα ξεκίνησε με την απόσυρση της υποψηφιότητας της Σαμπιχά Σουλειμάν στην Θράκη.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

6 σχόλια
Και πάνω που δεν ήξερα τι να ψηφίσω …. Έρχεται ο Πάγκαλος και μου βάζει ιδέες!!!!!Ρε άμα είναι να φύγεις όχι Σύριζα αλλά επιπλοποιούς σαλαμέμπορους θα το ρίξω.
Αν ήμασταν κράτος θα έπρεπε να σε πάνε μέσα στον κορυδαλλό παρέα με το σύντροφο Άκη όχι να φύγεις έξω και να τρώς τους "κόπους μιάς ζωής"στην υγειά των βλαμμένων που σας ψηφίζανε.ΑΛΗΤΕΣ!