Ο Παναγιώταρος πουλούσε προϊόντα στους Γιατρούς του Κόσμου

Ο Παναγιώταρος πουλούσε προϊόντα στους Γιατρούς του Κόσμου Facebook Twitter
11

Μπίζνες με τους Γιατρούς του Κόσμου έκανε ο Ηλίας Παναγιώταρος, την ώρα που οι χρυσαυγίτες μαζεύονταν έξω από τα γραφέια της οργάνωσης για να φωνάξουν συνθήματα μίσους και να απειλήσουν επειδή περιθάλπει μετανάστες.

Σύμφωνα με δύο τιμολόγια που κατατέθηκαν στα πρακτικά της Βουλής από τον υφυπουργό Εργασίας Βασίλη Κεγκέρογλου, οι «Γιατροί του Κόσμου» προμηθεύτηκαν αναλώσιμα αγαθά προσωπικής υγιεινής από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής κόστους περίπου 25.000 ευρώ. (24.960 ευρώ).

Μάλιστα την ίδια στιγμή αποκαλύπτεται ότι ο χρυσαυγίτης βουλευτής δεν είχε δικαιώματα να  διακινεί τέτοια είδη που περιγράφονται στο τιμολόγιο, καθώς δεν συνάδουν με την επαγγελματική του δραστηριότητα..

Σύμφωνα με την καταγγελία και τα σχετικά τιμολόγια που κατέθεσε στη Βουλή ο υφυπουργός Εργασίας «βουλευτής επιχειρηματίας (Ηλίας Παναγιώταρος) είναι προμηθευτής της οργάνωσης Γιατροί του Κόσμου. Αυτό δείχνει ότι η Χρυσή Αυγή είναι και μπίζνες. Καταθέτω δύο τιμολόγια του επιχειρηματία προς τους Γιατρούς του Κόσμου. Τα τιμολόγια ήδη στάλθηκαν στο ΣΔΟΕ και διαβιβάστηκαν στην εισαγγελία. Είναι η αποτύπωση του φαρισαϊσμού του μορφώματος αυτού» δήλωσε ο υφυπουργός.

Αίσθηση προκαλεί και το γεγονός ότι, όπως αναφέρει ο Σκάι, η συγκεκριμένη προμήθεια έγινε στο πλαίσιο σχεδίου που υλοποιήθηκε με συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Προσφύγων.

Υπενθυμίζεται ότι η εταιρία του Ηλία Παναγιώταρου που εμπορεύεται ρούχα και στρατιωτικά ήδη, δεν είχε δικαίωμα να διακινεί τέτοια είδη που περιγράφονται στο τιμολόγιο.

11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Πολιτική / Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Το σοβαρό επεισόδιο, που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό του βουλευτή, Βασίλη Γραμμένου, ενεργοποίησε, με άμεση παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, την αυτόφωρη διαδικασία
NEWSROOM
Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Πολιτική / Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος υπήρξε μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «Σπαρτιατών» μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου 2023, όταν ανεξαρτητοποιήθηκε με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ποια κόμματα θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Τα 31 κόμματα που θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου - Μπλόκο στους Σπαρτιάτες

Από τα 46 κόμματα που ζήτησαν να λάβουν μέρος, ο Άρειος Πάγος ενέκρινε τη συμμετοχή για 31 κόμματα και συνασπισμούς κoμμάτων που θα συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές του 2024
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Προς τους γνωστους φιλους....Παιδια η εξισωση δεν σας βγαινει.Εννοω την προσπαθεια να εξισωσετε την ευθυνη Παναγιωταρου-Γιατρων Χ.Σ. για την συναλλαγη.Οχι μονον διοτι ο πωλητης γνωριζει πολυ καλα που πουλαει,αλλα βαζει μπροστα απο ολα το κερδος του,ενω ο αγοραστης δεν ειναι υποχρεωτικο να το εχει καταλαβει,αλλα ,κυριως,για εναν αλλο λογο.Οταν ενας "Υγιης(...τροπος του λεγειν...)Χρυσαυγιτης " επισκεπτεται τα ιατρεια των Γ.τ.Κ.,ειναι για να σπασει,να δειρει, και να "προγκηξει".Οταν ο ιδιος Χρυσαυγιτης τα επισκεφθει ασθενης,οι Γ.τ.Κ. θα τον περιθαλψουν.Ακομη και αν τον γνωρισουν.Εαν δεν θελετε να καταλαβετε αυτη την "μικρη διαφορα",αυτο ειναι "αλλης ταξεως" προβλημα.
Οι γιατροί του κόσμου στην προκείμενη περίπτωση δεν γνώριζαν Αλλά πολλές φορές έχουν περιθάλψει άτομα που μέτα πηγαίνουν με τις ομάδες τις χρυσής αυγής και προπυλακίζουν αυτούς που τους φρόντισαν.
Το άκουσα στο δέλτιο ειδήσεων σήμερα το μεσημέρι, ότι αυτό συμβαίνει όλη την ώρα σύμφωνα με τους εργαζόμενους. Βλέπουν τα ίδια άτομα που ήταν στην ούρα δίπλα στους μετανάστες και στα παιδιά τους , με τις μπλούζες της χ.α..
Γιατί να μην είναι λογικό; Τους΄έκανε προσφορά μια εταιρία . Συνεργάστηκαν με μία εταίρια που προφανώς τους έκανε μια συμφέρουσα προσφορά. Τώρα το ποιος την έχει; Τι σημασία έχει αν κα΄νει σώστα την δουλειά του; Ενώ ο Παναγιώταρος βοήθαει ανθρώπους που μισεί .. με αυτό τον τρόπο. Ειναι ασυνεπής.
Οι Γιατροί του Κόσμου αγόραζαν προϊόντα απο κάποιον που τους μισεί... με αυτό το τρόπο είναι συνεπείς. Αντίστοιχα ο Παναγιώταρος "έκανε προσφορά σε εναν πελάτη". Συνεργάστηκε με έναν πελάτη που βρήκε την προσφορά της εταιρίας του συμφέρουσα.See what I did there?
Σου είπα προηγούμενως ότι δεν αποκλείουν κανέναν , τους περιθάλπτουν κιόλα.. και την στιγμή που αυτό που έκανε βοηθούσε..δικαιόυται και αυτός να λάβει μέρος στις προσφόρες. Δεν του αρνούμαι. Απλώς μάλλον μετά το μετάνιωσε..
Το να εχεις επιχειρηματική συνεργασία με κάποιον ΔΕΝ εχει καμία απολύτως σχεση με το ανθρωπιστικό σου εργο και προσφορά. Το να κάνεις ΜΠΙΖΝΕΣ με τα αυγά δεν είναι ίδιο με το να περιθάλπεις κάποια μέλη τους.