Βαρύ το κλίμα στην Κουμουνδούρου για τον Τατσόπουλο

Βαρύ το κλίμα στην Κουμουνδούρου για τον Τατσόπουλο Facebook Twitter
4

Βαρύ είναι πλέον το κλίμα για τον Πέτρο Τατσόπουλο στον ΣΥΡΙΖΑ μετά από τις δηλώσεις του για μια μειοψηφία στο κόμμα που συμπαθεί τις ιδέες της 17Ν.

Ήδη, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Βίτσας περιέγραψε το κλίμα που επικρατεί, τονίζοντας ότι «κανείς και καμιά στο ΣΥΡΙΖΑ από πολιτική και ιδεολογική άποψη δεν συμπαθεί καν την τρομοκρατία». Πρόσθεσε ότι «ακόμα περισσότερο είναι βαρύ ατόπημα όταν αναφέρεται σε ονόματα συντρόφων με μεγάλη ιστορία και προσφορά στην υπεράσπιση των κοινωνικών δικαιωμάτων αλλά και στη γενική προσπάθεια ανατροπής της πολιτικής της λιτότητας».

 «Αλλοίμονο, αν οι ανάγκες προσωπικής επικοινωνίας και προβολής γίνονται κυρίαρχο στοιχείο στη δημόσια παρουσία βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ» είπε ακόμη χαρακτηριστικά.

Όλα πάντως αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στη σημερινή συνάντηση που θα έχει ο βουλευτής με τον Αλέξη Τσίπρα. Ό ίδιος χθες σε τηλεοπτική του εμφάνιση και με sms ανακοίνωσε ότι θέτει την παραίτηση του στη διάθεση του επικεφαλής του κόμματος.

 «Μην κουράζεστε. Δεν ζήτησα ποτέ την έγκριση, την ανοχή ή τη στήριξη κανενός για τις όποιες δημόσιες απόψεις μου, διαστρεβλωμένες ή μη», έγραψε ο κ. Τατσόπουλος στο προφίλ του στο Facebook, σχολιάζοντας όσα έχουν δημοσιευτεί για εκείνον και πρόσθεσε: «Έχω δηλώσει κατ' επανάληψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να με διαγράψει από την κοινοβουλευτική του ομάδα, όποτε κρίνει ότι η παρουσία μου εκεί είναι επιζήμια».

«Για να σας διευκολύνω ακόμη περισσότερο και να σας απαλλάξω από το άγος μιας διαγραφής, έχω θέσει την παραίτησή μου στη διακριτική ευχέρεια του Αλέξη Τσίπρα. Ο ίδιος θα κρίνει εάν και πότε θα την αποδεχτεί. Καλό σας βράδυ» επισήμανε.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Από μωρό κι' από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια. Χρησιμοποιώντας την λέξη "τρελός" με την πολύ ευρεία έννοια της λέξης, νομίζω ότι ο Τατσόπουλος παίζει αυτό τον ρόλο στον ΣΥΡΙΖΑ. Φοβάμαι όμως, πως το θέμα είναι, ότι ο Τατσόπουλος λέει πάντα αλήθειες ή τουλάχιστον με πείθει ότι είναι ειλικρινής κι αυθεντικός όταν εκφράζει απόψεις, σε αντίθεση με πολλούς και πρωτοκλασάτους επαγγελματίες πολιτικούς του χώρου του αλλά και όλων των υπολοίπων.
Ασχετα με την δηλωση Διαμαντόπουλου, ο Τατσόπουλος, την χρονική στιγμή που υπάρχουν μεγάλα σκάνδαλα (εξοπλιστικά,ΤΤ), την ανεργία να σκαρφαλώνει ακόμα ψηλότερα, τεράστια φοροεπιδρομή για τα εισοδήματα του 2013 που θα πληρώσουμε μέσα στο 2014 κ.λ.π. Και την στιγμή που ξέρεις οτι τα κανάλια σε περιμένουν στην γωνία να αρπάξουν το παραμικρό, να κάνουν την τρίχα τριχιά να αποπροσανατολίσουν και να προπαγανδίσουν, ο Κος Τατσόπουλος τι κάνει, τούς δίνεις μια δήλωση βούτηρο στο ψωμί τους. Τωρα που ερχονται και εκλογές μεσα στο 2014, θα έχουμε και καινούργιο τρομοκρατικό "δίλλημα", πέρα του "Εκτός της Ευρωπη η μεσα στην Ευρωπη", θα εχουμε και το "Κοινωνική συνοχη η τρομοκρατία". Αυτο τους εδωσε ο Κος Τατσόπουλος.
Ε ρε να μην το παίξει και ο Τατσόπουλος ηλίθιος κρυβόμενος πίσω από το δάκτυλο του μήπως τυχόν και το ΣΥΡΙΖΑ χάσει καμία ψήφο! Όχι για το ΤΤ πολύ με το γάντι πάει το ΣΥΡΙΖΑ κάτι κατηγορούμενους τύπου Κοντομηνά! Δεν τους βλέπω και πολύ χαρωπούς με τις εξελίξεις. Γιατί άραγε;;
Δεν ειναι το θεμα μη χασει ο ΣΥΡΙΖΑ καμια ψηφο, χεστ#$α προσωπικα για τις ψηφους του ΣΥΡΙΖΑ, απλα λεω οτι αφου ξερεις οτι σε περιμένουν στην γωνια και εσυ βγαίνεις και δηλώνεις κατι τόσο χοντρό σαν αυτο που δηλωσε, ε τότε ρε φιλε κατι αλλο εξυπηρετεις...