Δένδιας: "Δεν αποκλείεται νέο τρομοκρατικό χτύπημα"

Δένδιας: "Δεν αποκλείεται νέο τρομοκρατικό χτύπημα" Facebook Twitter
2

Ανοικτό αφήνει το ενδεχόμενο για νέο τρομοκρατικό χτύπημα ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Ν. Δένδιας στη Real News. Σε ό,τι αφορά τον στόχο λέει ότι «θα μπορούσε να είναι οποιοσδήποτε».

Δηλώνει πως οι έρευνες για την «έκνομη δραστηριότητα της Χρυσής Αυγής» συνεχίζονται ενώ υπογραμμίζει για τη διπλή δολοφονία στο Ν. Ηράκλειο πως «οι στυγεροί δολοφόνοι αυτό που πέτυχαν στην πραγματικότητα είναι να επιτρέψουν στη Χρυσή Αυγή να εμφανίζεται ως θύμα και όχι ως θύτης».

Πηγή: ΑΠΕ

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

Πολιτική / Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

«Πρόεδρο; ο; η;» είπε ο βουλευτής Δράμας της ΝΔ για τον Στέφανο Κασσελάκη - Το βίντεο που ανάρτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι κατέβασε ένα «ανατριχιαστικό ακροδεξιό ψηφοδέλτιο» για τις ευρωεκλογές
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Αλήθεια, δεν καταλάβαίνουν οι πολιτικοί ότι με αυτά που κάνουν και λένε κάνουν ήρωες τους τύπους της Χ.Α?Δεν τους προβληματίζει ότι ανεβάζει συνεχώς τα ποσοστά της;
Μεταφραση"Καπου,καποιος,καποια στιγμη,εις βαρος καποιου, θα γινει εκφραστης της δομικης βιας που εχουμε καλλιεργησει για δεκαετιες."Γρηγορα!Διακοψτε τη ροη του προγραμματος να ενημερωθει ο κοσμος.