ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Παπαγεωργόπουλος: «Υπεξαιρούσαν πριν να εκλεγώ»

Παπαγεωργόπουλος: «Υπεξαιρούσαν πριν να εκλεγώ» Facebook Twitter
1

Νέα επιστολή στέλνει ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος μέσα από τις Φυλακές Διαβατών, όπου είναι φυλακισμένος για το σκάνδαλο υπεξαίρεσης στο δήμο Θεσσαλονίκης.

Σε αυτή την επιστολή 10 σημείων, κάνει λόγο για άδικη καταδίκη και σπίλωση του ονόματός του και υποστηρίζει ότι στο δήμο υπεξαιρούσαν πριν καν εκλεγεί εκείνος. Όπως λέει μάλιστα δεν ήταν ο ίδιος υπεύθυνος για τα οικονομικά αλλά τα μεταβίβαζε πάντα στους αντιδημάρχους οι οποίοι, όπως σημειώνει. Αθωώθηκαν πανηγυρικά.

Η επιστολή του κ. Παπαγεωργόπουλου:

«ΕΝΩ ΥΠΕΞΑΙΡΟΥΣΑΝ ΠΡΙΝ ΕΚΛΕΓΩ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΜΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΓΙΑ «ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ» !!!!

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ «ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ» 250.725,62 € ΤΟ 1999!!!
ΑΔΙΚΑ ΣΠΙΛΩΣΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ

Θα πρέπει οι πάντες – από τον Πρωθυπουργό μέχρι τον τελευταίο Έλληνα – να γνωρίζουν ότι:

1. Ο τριετής έλεγχος από το Υπουργείο Οικονομικών στον Δήμο Θεσσαλονίκης, κατέληξε σε κατάλογο 24 ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ στην υπόθεση της υπεξαίρεσης, μέσα στον οποίο ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΟΝΟΜΑ.

Αυτό ήταν απολύτως φυσικό αφού – πλέον των άλλων- δεν είχα κρατήσει ως Δήμαρχος της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της Πατρίδος μας ΚΑΜΙΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ για τα οικονομικά του Δήμου. Όλες τις αρμοδιότητες τις μεταβίβαζα πάντοτε στους εκάστοτε Αντιδημάρχους Οικονομικών, οι οποίοι όπως είναι γνωστό αθωώθηκαν πανηγυρικά από το Δικαστήριο.

2. Ο Ανακριτής μετά από μακρά έρευνα της υπόθεσης ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕ και ως εκ τούτου ΔΕΝ ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗΣ.

3. ΞΑΦΝΙΚΑ τον Μάιο του 2011 – τρία χρόνια και τρεις μήνες μετά την αποκάλυψη των υπεξαιρέσεων και αμέσως μετά την ολοκλήρωση της τρίτης μου 4ετίας στην θέση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης – χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο και χωρίς να έχω καμία σχέση με τον επίορκο υπάλληλο, με παρέπεμψαν στο Δικαστήριο για «ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑ» σε υπεξαιρέσεις και για «ΨΥΧΙΚΉ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΕ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ»!

4. Οι τελείως αστήρικτες αυτές κατηγορίες της «συναυτουργίας» και της «ψυχικής συνδρομής σε πλαστογραφίες» ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑΝ αμέσως στο Δικαστήριο, αφού δεν υπήρχε κάτι συγκεκριμένο εναντίον μου.

5. Μετά από αυτό και κατά τρόπο τελείως παράδοξο, ΑΛΛΑΞΕ η εναντίον μου κατηγορία και ζητήθηκε να καταδικασθώ για «ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΣΕ ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ»!

6. Και αυτή η κατηγορία ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ αμέσως, διότι δεν είχε κατατεθεί η παραμικρή παρέμβασή μου σε οποιοδήποτε υπηρεσιακό ή διοικητικό παράγοντα του Δήμου.

7. ΤΕΛΙΚΑ καταδικάσθηκε ο επίορκος υπάλληλος για υπεξαιρέσεις στον Δήμο και για «ξέπλυμα μαύρου χρήματος» που αποκόμισε από τις παραπάνω υπεξαιρέσεις ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 1998(!), ΠΡΙΝ δηλαδή ΕΚΛΕΓΩ ΔΗΜΑΡΧΟΣ (σελ. 2235 της απόφασης) και συγχρόνως ΞΑΝΑΛΛΑΞΕ η εναντίον μου κατηγορία και καταδίκασαν και εμένα ως Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο και παρά το ότι ο ίδιος ο Πρόεδρος του Δικαστηρίου παραδέχθηκε ότι ΟΥΔΕΜΙΑ ΥΠΗΡΞΕ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ τα τελευταία 25 χρόνια, για «ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ»!

8. Καταδικάσθηκα δηλαδή διότι ΔΗΘΕΝ ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ο υπάλληλος, με τον οποίον δεν είχα καμία σχέση, να υπεξαιρεί! Αυτό σημαίνει η «άμεση συνέργεια»….

9. ΑΛΛΑ ΤΟ 1998 –που υπεξαιρούσε ο υπάλληλος του Δήμου σύμφωνα και με την απόφαση του Δικαστηρίου – ΕΓΩ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ! ΗΜΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ!

10. ΤΟ ΔΕ 1999, ενώ κατά την απόφαση του Δικαστηρίου (σελ. 2229) ο παραπάνω υπάλληλος δήθεν δεν κράτησε από τα υπεξαιρεθέντα ούτε 1 € το δε διαθέσιμο οικογενειακό του εισόδημα ήταν μόλις 7.655,15 €, εν τούτοις ΚΑΤΕΘΕΣΕ στον τραπεζικό του λογαριασμό «μαύρα χρήματα» από τις υπεξαιρέσεις στον Δήμο ύψους 250.725,62 € (σελ. 2235)!….

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΕΚΛΕΓΩ είχε αρχίσει ο επίορκος υπάλληλος την εγκληματική του δράση ΚΑΙ ανάγκη τον Δήμαρχο δεν είχε για να προχωράει σε υπεξαιρέσεις ΚΑΙ ΤΟ 1999 κατέθεσε στους λογαριασμούς του 250.725,62 € «μαύρα χρήματα» από τις υπεξαιρέσεις στον Δήμο!…

ΔΙΑΤΡΗΤΗ ΛΟΙΠΟΝ Η ΑΠΟΦΑΣΗ.
Να γιατί ομιλώ για ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΟ ΘΥΜΑ.
ΑΔΙΚΑ ΣΠΙΛΩΣΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ…
ΑΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΑΝ 1 ΧΡΟΝΟ ΖΩΗΣ…".

1

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ στην Αθήνα την ερχόμενη Δευτέρα

Πολιτική / Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ: Συμφωνία για ανταλλαγή επισκέψεων διοικητών μηχανοκίνητων μονάδων

Επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας θα είναι ο πρέσβης Θεοχάρης Λαλάκος και της τουρκικής ο Υφυπουργός Εξωτερικών, πρέσβης Μπουράκ Ακτσαπάρ
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ελενοώρας Μελέτη- «Το χρωστάω στην 6χρονη κόρη μου»

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ελεονώρας Μελέτη- «Το χρωστάω στην 6χρονη κόρη μου»

«Η προσέγγισή μου θα είναι ανθρωπιστική, αμιγώς κοινωνική και δεσμεύομαι ότι αν ο κόσμος με εμπιστευτεί θα ασκήσω και πολιτική και μάλιστα δυναμική» ανέφερε μεταξύ άλλων η Ελεονώρα Μελέτη
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Επιτροπή για την εθνική κυριαρχία και την Κύπρο, νέος φορέας στις κάλπες

Ευρωεκλογές 2024 / Ευρωεκλογές 2024: Επιτροπή για την εθνική κυριαρχία και την Κύπρο, νέος φορέας στις κάλπες

Όσο το πολιτικό σύστημα της χώρας επιμένει να την διατηρεί σε τροχιά υποτέλειας και εξάρτησης, δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας, αναφέρεται στη διακήρυξη
THE LIFO TEAM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
"δεν είχα κρατήσει ως Δήμαρχος της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της Πατρίδος μας ΚΑΜΙΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ για τα οικονομικά του Δήμου"Τότε γιατί παρέμενε Δήμαρχος, με τι ασχολείτο;"Ο Ανακριτής μετά από μακρά έρευνα της υπόθεσης ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕ "Δεν αισθάνθηκε προφανώς την ανάγκη να πάει από μόνος του για να βοηθήσει την διερεύνιση της υπόθεσης !"ΑΛΛΑ ΤΟ 1998 –που υπεξαιρούσε ο υπάλληλος του Δήμου σύμφωνα και με την απόφαση του Δικαστηρίου – ΕΓΩ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ! ΗΜΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ!"Πάλι καλά που δεν ζήτησε να κάνει χρήση της ασυλίας του !Ένας από τους τελευταίους Έλληνες