Πάγκαλος: «Κι εμείς παρακολουθούσαμε τον Αμερικανό πρέσβη»

Πάγκαλος: «Κι εμείς παρακολουθούσαμε τον Αμερικανό πρέσβη» Facebook Twitter
6

Στην αποκάλυψη ότι και η ελληνική κυβέρνηση παρακολουθούσε τον Αμερικανό πρέσβη στη χώρα μας, προχώρησε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας το πρωί στον Bήμα Fm.

"Δεν μάθαμε τίποτε καινούριο, γιατί ξέραμε τα πάντα, αλλά ήταν πολύ διασκεδαστικό να ακούμε τον Αμερικανό πρεσβευτή στην Αθήνα να μιλάει με τον πρεσβευτή στην Άγκυρα και το Στέιτ Ντιπαρτμεντ με ακατάλληλες για ανηλίκους εκφράσεις" τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Πάγκαλος, για την εποχή που ήταν υπ. Εξωτερικών.

Όπως τόνισε επίσης, οι παρακολουθήσεις σταμάτησαν γιατί το κατάλαβαν οι Αμερικανοί.

Οι δηλώσεις έγιναν στον απόηχο των αποκαλύψεων για τις παρακολουθήσεις, από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, χωρών, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, σύμφωνα με το Spiegel.

6

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Πολιτική / Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Το σοβαρό επεισόδιο, που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό του βουλευτή, Βασίλη Γραμμένου, ενεργοποίησε, με άμεση παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, την αυτόφωρη διαδικασία
NEWSROOM
Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Πολιτική / Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος υπήρξε μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «Σπαρτιατών» μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου 2023, όταν ανεξαρτητοποιήθηκε με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
"...Δεν μάθαμε τίποτε καινούριο, γιατί ξέραμε τα πάντα..."Ως γνωστόν ξέρανε τα πάντα και για τον Οτσαλάν.Στον Αγαθούλη (Candide) του Βολταίρου υπάρχει ένας γελοίος φιλόσοφος, ο Pangloss (το όνομά του είναι λογοπαίγνιο, από το παν + γλώσσα) που μονίμως αποφαίνεται κατά τρόπο απόλυτο επί παντός επιστητού, αλλά τελικά δεν μπορεί να σώσει ούτε τον εαυτό του. Μακρινός πρόγονος του Παγκάλου, ο παντογνώστης Πανγλώσσιος.