Μιχαλολιάκος, Λαγός και Παππάς ζήτησαν να είναι παρόντες στη συζήτηση για την άρση ασυλίας τους

Μιχαλολιάκος, Λαγός και Παππάς ζήτησαν να είναι παρόντες στη συζήτηση για την άρση ασυλίας τους Facebook Twitter
1

Αρνητική ήταν η απάντηση της εισαγγελέως Πειραιά που είναι αρμόδια για τις φυλακές Κορυδαλλού, Μαρία Τρουπή, όσον αφορά τα αιτήματα των προφυλακιστέων χρυσαυγιτών βουλευτών και του γ.γ του κόμματος.

Συγκεκριμένα ο Νίκος Μιχαλολιάκος και οι Χρήστος Παππάς και Γιάννης Λαγός, είχαν ζητήσει να βρίσκονται αύριο στη Βουλή, για να συμμετέχουν στη συζήτηση σχετικά με την άρση της ασυλίας τους, αίτημα που είχε ζητήσει από την Βουλή, ο ανακριτής Σπύρος Γεωργουλέας.

Οι προφυλακισθέντες, είχαν υποβάλλει σχετικό αίτημα στη διευθυντήρια των φυλακών Κορυδαλλού, ωστόσο το αίτημά τους είχε αρνητική απάντηση.

Να σημειωθεί ότι η Χρυσή Αυγή κάνει λόγο για "αντισυνταγματική μεθόδευση, που στερεί το δικαίωμα ψήφου από εκλεγμένους βουλευτές του ελληνικού Κοινοβουλίου".

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM