Χαϊκάλης κατά Μητσοτάκη: Άφησε προσωπικές αιχμές για την ηθική μου ακεραιότητα- Να ανακαλέσει

Χαϊκάλης κατά Μητσοτάκη: Άφησε προσωπικές αιχμές για την ηθική μου ακεραιότητα- Να ανακαλέσει Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Ο Παύλος Χαϊκάλης κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ανακαλέσει την αναφορά στο πρόσωπό του, κάνοντας λόγο για «φτηνό υπαινιγμό».

«Με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης στην πολιτική αντιπαράθεσή του με τον κ. Τσίπρα δεν δίστασε να με κατονομάσει αφήνοντας ευθέως προσωπικές αιχμές για την ηθική μου ακεραιότητα», αναφέρει ο κ. Χαϊκάλης σε ανακοίνωσή του.

Ο ηθοποιός επισημαίνει ότι έως σήμερα δεν έχει πληροφορηθεί «από κανένα αρμόδιο όργανο τι ακριβώς που προσάπτεται» και απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό σημειώνει ότι έχει χρέος, εκ της θέσεώς του «να προασπίσετε το κράτος δικαίου κι όχι να υιοθετείτε και να αναπαράγετε δήθεν καταγγελίες χωρίς να γνωρίζετε καν το περιεχόμενό τους».

Ο κ. Χαϊκάλης καλεί τον κ. Μητσοτάκη να ανακαλέσει τον «φτηνό υπαινιγμό στο πρόσωπό του» διαφορετικά διερωτάται αν «ο χαρακτηρισμός που θα ταίριαζε στην περίπτωσή σας είναι εκείνος του "κοινού συκοφάντη";».

Η αναφορά στο όνομα του Παύλου Χαϊκάλη έγινε από το γραφείο του πρωθυπουργού, στην αντιπαράθεση με ανακοινώσεις που υπήρξε την Παρασκευή, ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αντιπολίτευση για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.

«Είναι πραγματικά χυδαίο να προσπαθεί ο κ. Τσίπρας να εκμεταλλευθεί όσα σοκαριστικά έρχονται στο φως, δίνοντας τους κομματικό χρώμα. Ζήτησε κανείς ευθύνες από τον κ.Τσίπρα για τον κ. Χαϊκάλη που με την υπογραφή του τον διόρισε υπουργό; Του ζήτησε ευθύνες για τον κ. Κιμούλη που η κυβέρνησή του διόρισε σε θέσεις ευθύνης;», ανέφερε μεταξύ άλλων στην εν λόγω ανακοίνωση το Μαξίμου.

Υπενθυμίζεται ότι το προηγούμενο διάστημα έγινε καταγγελία στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών κατά του Παύλου Χαϊκάλη, από την ηθοποιό Ηλιάνα Αραβή, για σεξουαλική παρενόχληση. Σε ανακοίνωση διά του δικηγόρου του, πριν από περίπου μία εβδομάδα, ο κ. Χαϊκάλης μεταξύ άλλων σημείωνε για τις αναφορές στο πρόσωπό του που έχουν δει το φως της δημοσιότητας ότι «το περιεχόμενό τους παρουσιάζεται εντελώς διαστρεβλωμένο και απέχει από την πραγματικότητα».

Η ανακοίνωση του Παύλου Χαϊκάλη

«Με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης στην πολιτική αντιπαράθεσή του με τον κ. Τσίπρα δεν δίστασε να με κατονομάσει αφήνοντας ευθέως προσωπικές αιχμές για την ηθική μου ακεραιότητα. Επειδή κ. Μητσοτάκη δεν είμαστε όλοι ίδιοι και σε κάθε περίπτωση καταδικάζω απερίφραστα τους όρους της πολιτικής αντιπαράθεσης μεταξύ Κυβέρνησης και Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Επειδή δεν έχω μέχρι σήμερα πληροφορηθεί από κανένα αρμόδιο όργανο τί ακριβώς μου προσάπτεται. Επειδή έχετε χρέος εκ της θέσεώς σας να προασπίσετε το κράτος δικαίου κι όχι να υιοθετείτε και να αναπαράγετε δήθεν καταγγελίες χωρίς να γνωρίζετε καν το περιεχόμενό τους.

Σας καλώ όπως ανακαλέσετε τον φτηνό υπαινιγμό στο πρόσωπό μου άλλως, διερωτώμαι, αν ο χαρακτηρισμός που θα ταίριαζε στην περίπτωσή σας είναι εκείνος του «κοινού συκοφάντη»;».

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευρωεκλογές 2024: Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου, καλή συνέχεια στον Κασσελάκη, λέει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: «Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου», δηλώνει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Μήπως η δημοφιλία μου ήταν «το κίνητρο για να με διώξουν;» διερωτήθηκε ο αποπεμφθείς από τη λίστα των υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από απαίτηση της συνυποψήφιάς του Σοφίας Μπεκατώρου
NEWSROOM
Αλβανός δημοσιογράφος λέει ότι ο Μπελέρης είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές γιατί «είναι αρεστός στη Χρυσή Αυγή»

Διεθνή / Με την υποψηφιότητα Μπελέρη η ΝΔ ψάχνει ψήφους από την άκρα δεξιά, γράφουν αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης

Στα Τίρανα ενοχλήθηκαν από τη δήλωση Πύρρου Δήμα «η καταγωγή μου είναι από τη Χειμάρρα, την καρδιά της Βορείου Ηπείρου» - Ποιος ζητά να αφαιρεθεί η αλβανική υπηκοότητα από τον Φρέντη Μπελέρη
NEWSROOM
Ανδρουλάκης τρολάρει Κασσελάκη: Όταν βγήκα από την κολυμπήθρα σχηματίστηκε ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ - Ήταν πράσινος γιατί χρησιμοποίησαν αγουρέλαιο

Πολιτική / Ανδρουλάκης τρολάρει Κασσελάκη: Όταν βγήκα από την κολυμπήθρα σχηματίστηκε ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ - Ήταν πράσινος γιατί χρησιμοποίησαν αγουρέλαιο

Με χιούμορ απάντησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη
NEWSROOM