ΣΥΡΙΖΑ: «Κρατική διαφήμιση στο site της συζύγου του Κ. Μπογδάνου»

ΣΥΡΙΖΑ: «Κρατική διαφήμιση στο site της συζύγου του Κ. Μπογδάνου» Facebook Twitter
0

Επίθεση στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Μπογδάνο εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών.

Το άρθρο αφορά στην χρηματοδότηση της ιστοσελίδας που ανήκε αρχικά στον ίδιο και, μετά την εκλογή του στη σύζυγό του, με την Κουμουνδούρου να σχολιάζει: «Την ώρα που η πλειοψηφία των ΜΜΕ αγωνίζονται καθημερινά για την επιβίωσή τους, όπως αποκαλύπτει η Εφημερίδα των Συντακτών η ιστοσελίδα ιδιοκτησίας του βουλευτή της ΝΔ κ. Μπογδάνου, και εν συνέχεια της συζύγου του, απολαμβάνει χρηματοδότηση από τα δημόσια ταμεία».

ΣΥΡΙΖΑ: «Κρατική διαφήμιση στο site της συζύγου του Κ. Μπογδάνου» Facebook Twitter

«Για να μην είναι νομικά εκτεθειμένος ο κ. Μπογδάνος θα πρέπει να δημοσιοποιήσει το σύνολο των κρατικών χρηματοδοτήσεων και των διαφημίσεων από επιχειρήσεις δημοσίου συμφέροντος και οργανισμούς, που έχει λάβει η συγκεκριμένη ιστοσελίδα, καθώς και τον χρόνο οι οποίες αυτές έγιναν, κατά το διάστημα της βουλευτικής θητείας του.
Περιμένουμε απαντήσεις από τον κ. Μπογδάνο. Για ακόμη μια φορά, η ΝΔ είναι τουλάχιστον πολιτικά και ηθικά εκτεθειμένη», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών «ηθικό ζήτημα προκύπτει από τη συνεχιζόμενη εισροή κρατικού χρήματος -μέσω διαφήμισης- στον ιστότοπο meaculpa.gr», του οποίου βασικός μέτοχος σε ποσοστό 90% είναι η σύζυγος του βουλευτή της ΝΔ.

Η εφημερίδα υποστηρίζει πως εν μέσω πανδημίας, το site έλαβε έξι χιλιάδες ευρώ από διαφημίσεις ΔΕΚΟ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο κ. Μπογδάνος μεταβίβασε το 90% της εταιρείας NEW MC και ΣΙΑ Ε.Ε. στη σύζυγό του τον Νοέμβριο του 2019, τέσσερις μήνες μετά την εκλογή του.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ