«Υπάρχουν κυβερνήσεις που κλείνουν τη δημόσια τηλεόραση και λένε ότι το έκαναν οι Βρυξέλλες»

«Υπάρχουν κυβερνήσεις που κλείνουν τη δημόσια τηλεόραση και λένε ότι το έκαναν οι Βρυξέλλες» Facebook Twitter
3

Άδειασε την κυβέρνηση Σαμαρά ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σούλτς για το λουκέτο στην ΕΡΤ. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Πορτογαλία, ο κ. Σούλτς είπε για το κλείσιμο της ΕΡΤ ότι δεν υπάρχει ευρωπαικός δάκτυλος και σημείωσε με νόημα: .

«Θέλω να επισημάνω ότι η κυβέρνηση της Πορτογαλίας σπάνια κρύβεται πίσω από την τρόικα. Παραδέχεται ανοιχτά ότι τα μέτρα που λαμβάνονται είναι και δικά της μέτρα. Την ίδια ώρα υπάρχουν κυβερνήσεις που κλείνουν με δική τους απόφαση τη δημόσια τηλεόραση της χώρας και λένε ότι ευθύνονται οι Βρυξέλλες» δήλωσε αφήνοντας αιχμές για την ελληνική κυβέρνηση»

«Όποιος συμπεριφέρεται έτσι, χάνει τον σεβασμό των άλλων. Όποιος αναλαμβάνει την ευθύνη για τις πράξεις του, κερδίζει σεβασμό» κατέληξε ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου», στη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου που έδωσε με τον πρόεδρο της Πορτογαλίας Καβάκο Σίλβα.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Πολιτική / Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Το σοβαρό επεισόδιο, που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό του βουλευτή, Βασίλη Γραμμένου, ενεργοποίησε, με άμεση παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, την αυτόφωρη διαδικασία
NEWSROOM